Tartışma:Nihat Genç

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

[Başlıksız][kaynağı değiştir]

Subjektif yorumların kaldırılması gerekiyor.

  • taraflı şablonu ekledim. Sondan ikinci paragrafa bakarsanız görürsünüz --Muratsahinileti 18:30, 30 Temmuz 2008 (UTC)
  • Taraflı şablonunu kaldırdım, zira sözünü ettiğiniz paragraftaki subjektif yorum içeren cümleyi sildim. Saygılar, --Yalnizadam 20:08, 9 Ağustos 2008 (UTC)

Yanlış şablonu[kaynağı değiştir]

17 Kasım 2015 tarihli Nihat Genç: Başörtülü kızlarımız cıvıl cıvıl neşelerini kaybetti isimli yazısında biyografisinde birçok yanlışların olduğunu söylemiş. Onun için {{Yanlış}} şablonunu ekledim. İddialar düzeltildikten sonra kaldırılabilir. --Mavrikantmsj 22:40, 17 Kasım 2015 (UTC)

okuduğu okullar kaynak bulunarak düzeltilebilir. ancak kendisinden 'derin bilgiler ve duyarlılıklar taşıyan edebi yönü çok yüksek bir iki makale yayınladım' diye sözeden ve Gülten Akın'ın şiirini 'hasta gibi hareketsiz kapalı perdeler arkasında sayıklama dahi olamayacak basitliktedir' diye tarif eden birinin burada yazılacak nesnel bir biyografiden hiç bir zaman memnun kalacağını sanmam. bitmek bilmez sayıklamalarını edebi yön sanan birinin akın'ın sadeliğini anlaması beklenemez zaten. vikipedi politikaları mümkün kılsaydı 'kıskanç', 'haris', 'iftiracı' filan gibi sıfatlar da eklenebilirdi rahatlıkla. --kibele 09:44, 8 Mayıs 2016 (UTC)