Tartışma:New York'ta Beş Minare

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türk sineması (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Siyaset (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu konunun düzenlene kadar silinmesini tavsiye ediyorum . Bu imzasız yazı 93.91.197.206 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 12 Eylül 2010

  • Vikipedi'nin işleyişini düzenleyen belirli kurallar vardır. Bir maddenin silinmesi gerektiğini düşünüyorsanız silme yönergesine göre hareket etmelisiniz. Teşekkürler. --Superyetkinileti 01:06, 12 Eylül 2010 (UTC)

evet haklisiniz ben konuyu ekledim 3 saat önce .Bu imzasız yazı 93.91.197.206 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Maddeyle ilgili ansiklopedik bilgi içerem haber ya da röportaj bulan varsa buraya yazabilirse maddeye ekleriz. -- hedda+gabler 19:36, 14 Kasım 2010 (UTC)