Tartışma:Mimar Kemaleddin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Filibe Gar Binası[kaynağı değiştir]

Maddede geçen Filibe Gar Binası bu mu ki? İyivikiler... homonihilis // ileti 23:54, 9 Ocak 2009 (UTC)


Filibe Garı[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Resimdeki tarih uyumluydu. Bir de herhalde o zamanlarda iki farklı tren gari yoktur Filibe'de. Maddeye görsel bir katkı olabilir diye belirtmiştim. Aslında Kemaleddin'in Ankara ve İstanbul'da yapmış olduğu binaların fotoğrafları da bulunmalı/çekilmeli. Fotoğraf istekleri bölümümüz olsa, bir de o istekleri yerine getiriveren, fotoğraftan anlayan ve donanımlı birkaç vikipedistimiz olsa, her madde çok gelişirdi. İyivikiler... homonihilis // ileti 22:37, 13 Ocak 2009 (UTC)