Tartışma:Luis Antonio Jiménez

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hızlı Sil Uygulanamaz[kaynağı değiştir]

Bu maddeye aşağıdaki sebeplerden dolayı hızlı sil işlemi uygulanamaz, dolayısıyla hızlı sil şablonunu kaldırdım:

  • 1.Madde futbolcu hakkında asgari bilgiyi ve tanımı taşıyor, asgari tanım dışında kişi hakkında onlarca bilgi var.
  • 2. 1. maddeden dolayı bu madde bir taslak maddedir. Kalite sınıflandırmasında taslak maddenin bir altı içeriksiz madde, bu maddede içerik var.
  • 3. Diğer vikilerde çok sayıda benzer madde var. Ayrıca bu madde de 2007'den beri var olduğu halde Vikipedi:Taslak madde sayfasındaki tartışma üzerine kullanıcı tarafından kendi görüşünü açıklamak için sil şablonu koyulduğu açıkça anlaşılıyor.
  • 4. Maddede bilgi kutusu var, ve madde bariz şekilde geliştirilebilir durumda. Birisi sırf geliştirmek istemediği için veya başkasının bunu geliştirmeyeceğini düşündüğü için hızlı sil şablonu koyamaz. --Alperen 11:41, 25 Kasım 2010 (UTC)
3. maddeniz tamamiyle İNOV ihlalidir. Bundan önce de aynı içerikli maddelere defalarca HS şablonu koydum. İstediğiniz hizmetliye sorunuz....--Rapsar 11:48, 25 Kasım 2010 (UTC)
Konu size daha önce başka bir kullanıcı tarafından da açıklanmış ve koyduğunuz şablon kaldırılmış. [1], henüz sonlanmayan bir tartışmadan kendi görüşünüzü baskın kılmak için maddelere sil şablonu koymanız iyi niyetle bağdaşmaz, görüşünüzü deneysel olarak kanıtlamaya çalışıyorsunuz ki bu yasaktır. [2]. Bu maddeler silinseydi muhtemelen kendinize dayanak oluşturduğunuzu iddia edecektiniz. --Alperen 11:58, 25 Kasım 2010 (UTC)