Tartışma:Kredi derecelendirme notlarına göre ülkeler listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Ekonomi (Liste-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ekonomi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ekonomi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (Liste-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

başlıksız[kaynağı değiştir]

Listeye Japonya merkezli JCR ve Çin merkezli Dagong kuruluşlarının da eklenmesi kanaatindeyim. ABD kuruluşları kadar etkin olmasalarda bulunmaları gerektiğini düşünüyorum. Maurice07 (mesaj) 13:31, 4 Mart 2014 (UTC)

Bu tablolar tek bir tabloda birleştirilemez mi? Öyle daha kullanışlı olur sanki.--Sayginerv-posta 13:38, 4 Mart 2014 (UTC)
Katılıyorum Saygıner ama aynı sayfa üzerinde yan yana durur mu bilmiyorum. Ülkelere göre nüfus artış hızı sıralaması'nda ki gibi birleştirilirse eğer, bu olabilir. Maurice07 (mesaj) 14:15, 4 Mart 2014 (UTC)
Dediğim şöyle bir şeydi. Nasıl olur? Veri okuması daha kolay olur gibi geliyor bana.--Sayginerv-posta 16:21, 4 Mart 2014 (UTC)
Evet, gerçekten çok daha uygun olur. Madde boyutu gereksiz yere uzamaz. Fakat Standard & Poor's da olan bir ülke Fitch ya da Moody's de olmayabiliyor. Örn, Montserrat. Peki bu işi siz mi yaparsınız yoksa ben mi? Maurice07 (mesaj) 18:27, 4 Mart 2014 (UTC)
"Background:wheat" gibi bir seçenekle ya da sadece boş bırakarak olmadığı gösterilebilir. Valla yaparım derseniz hayır demem, benim ilgilenmem uzun sürebilir.--Sayginerv-posta 19:27, 4 Mart 2014 (UTC)
Ok. İlgileneneceğim. Yardımlarınız için teşekkürler. Maurice07 (mesaj) 21:00, 4 Mart 2014 (UTC)