Tartışma:Kaybedenler Kulübü

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Kaliteli madde Kaybedenler Kulübü, kaliteli madde kriterleriyle uyumlu bir kaliteli madde seçilmiştir. Eğer maddeyi geliştirebilirseniz, çekinmeyin. Eğer maddenin, bu kriterleri artık karşılamadığını düşünüyorsanız bir kaliteli madde incelemesi başlatabilirsiniz.
20 Mayıs 2011 Kaliteli madde adayı Başarılı
Vikiproje Sanat (KM-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sanat maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sanat kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 KM  Bu madde KM-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türk sineması (KM-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 KM  Bu madde KM-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Çözüldü: İçerik düzeltilmiştir. --— heddagabler 22:42, 26 Ekim 2012 (UTC)

büyük bi problem var kaybedenler kulübü adli filmde gecmisi görde erol egemenin ismi defalarca serkan erkan olarak degistirilmis bastaki tarih 7 eylül 2012den 4 eylül 2011e yani geriye giderek baktiginizda erol egemen ismi defalarca serkan erkan olarak geciyor bunun düzeltilmesinden yanayim hatta bu tarihden o tarihe kadar silinmesi gerek cünkü öyle birsey yok sinematürkdede zaten yok google aramalarında da böyle bir bilgiye rastlanmıyor. ve ayrica erol egemene haksizlik yapildigini düsünüyorum umarim bu mümkündür ,aksi takdirde bu defalarca degistirilecektir bazi insanlar vikipede zarar veriyor bu hic hos seyler degil Ilteray (mesaj) 21:33, 26 Ekim 2012 (UTC)

  • Ilteray'ın attığı mesaj sonrası baktığımda maddenin dipnotlar bölümünde bahsi geçen konunun gerçek olmadığı kanısını ben de taşıyorum. Zira verilen kaynakta ve google aramalarında böyle bir bilgiye rastlanmamaktadır. --Garbino ileti 21:50, 26 Ekim 2012 (UTC)
  • Filmin elinizde bir kopyası varsa kapanış jeneriğine bakabilirsiniz hatta ekran görüntüsü verebilirim: http://i45.tinypic.com/2jerzm0.jpg --— heddagabler 21:56, 26 Ekim 2012 (UTC)
  • Bu arada sorunu tam olarak anlamış da değilim. Serkan Erkan mı yazılmalı Erol Egemen için? Yoksa Erol Egemen mi kalmalı? Yoksa "?????" kısmı mı hatalı? --— heddagabler 21:58, 26 Ekim 2012 (UTC)
  • Ilteray, Serkan Erkan ismine atıfta bulunan dipnot içeriğinin çıkartılmasını istiyor. Malum ki verilen kaynak ve jenerikte de böyle bir isim geçmemekte. --Garbino ileti 22:06, 26 Ekim 2012 (UTC)
  • Maddenin geçmişini bakarsak:
25 Nisan 2011 tarihli sürüm: http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Kaybedenler_Kul%C3%BCb%C3%BC&direction=next&oldid=9428920
4 Eylül 2011 tarihli sürüm: http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Kaybedenler_Kul%C3%BCb%C3%BC&oldid=10004311
  • Şimdi, 4 Eylül 2011 tarihli sürümde Txrazy, "Erol Egemen rolünde Serkan Erkan" bilgisini ekleyip kaynak olarak şunu göstermiş ve dipnota şunu eklemiş: "Sadece bir defa mahsus radyo programını arayıp tehdit etmiştir." Aynı tarihte ben şu değişiklikleri yapmışım. Peki Sinematurk.com'da bu bilgi var mıydı? Yanılmıyorsam, kaynağı ben de inceleyip dipnota eklemiştim. Vardı yani. Ama site, değişmiş olduğu için içerikleri de değiştirmişler. Bu nedenle http://archive.org/web/web.php sitesini de arattım ama çoğu tarihler arşivlenmemiş.Dolayısıyla 25 Nisan sürümlü dipnotu geri getirmek en iyisi olacaktır. --— heddagabler 22:26, 26 Ekim 2012 (UTC)
  • Bu izlenimleri edinmiş ancak, kaliteli madde oluşu yüzünden içeriğe hemen dokunmayı uygun görmemiştim. Bu nedenle de hizmetlilerimize bildirmiştim. Ancak, ilgili içerikle ve kaynakla zamanında doğrudan ilgilenen olarak içeriği sizin çıkartmanız isabetli oldu.. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 22:36, 26 Ekim 2012 (UTC)
  • "Kim bu Erol Egemen" ^_^ (iihih) deyip iyi geceler diliyorum. --— heddagabler 22:40, 26 Ekim 2012 (UTC)

sevgili heddagabler ve garbino ben gecmisi görü kastetmistim yani oradanda tamamen silinmesini rica etmistim,sanirim yanlis ifade ettim yani gecmisi görden bütün serkanlarin cikarilmasini istedim,burdan kendimi ifade etmem zor oluyor bilmiyorum anlata biliyormuyum yani benim dedigim sey cözülmüs degil Ilteray (mesaj) 23:18, 26 Ekim 2012 (UTC)

  • Bunu sana mesaj yoluyla da bildirmiştim. Ağır hakaret ve küfür içeren vandal girişimleri haricinde ki içerikler sayfa geçmişinden ne yazık ki silinmiyor. Ayrıca bu geçmiş silme yetkisi de bizlerde bulunmuyor. Bu nedenle ancak bu şekilde olmakta. Ayrıca öyle durmasının da bir mahsuru yok sonuçta alınmış bir içerik, geri getirilse de kontrol yapılırken onaylanmayacaktır. --Garbino ileti 01:21, 27 Ekim 2012 (UTC)
  • Ağır hakaret/küfür olmadıkça geçmişlerin silinmesi doğru değil ve burada öyle bir durum söz konusu değil. --— heddagabler 13:01, 27 Ekim 2012 (UTC)

ben gecmislerin hepten silinmesini rica etmiyorumki serkan isminin hepten silinmesini ricada bulundum sadece dipnotta yazani silinmesini rica ettim Ilteray (mesaj)

anlıyorum ama silinmesi için bu bir gerekçe değil ki. 4 eylülden düne kadar tüm geçmişlerin silinmesi gerekir bu da doğru değil. Çünkü verilen sinematurk.com'da bu bilgi mevcuttu fakat sitenin tarzı değiştiği için bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. maddeye yapılan katkıları ben kendim inceliyordum ve kaynağı da kontrol etmiştim. ayrıca serkan isminin kökten yanlış olması bile silinmesi için gerekçe değildir. düzeltilmiş versiyonu şu an maddede. --— heddagabler 15:18, 27 Ekim 2012 (UTC)

kişisel bilgi, hakaret vb. durumlar dışında bu tip gizleme işlemi yapamıyoruz. --kibele 15:23, 27 Ekim 2012 (UTC)