Tartışma:Iliria

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Khutuck tarafından 3 yıl önce Madde adı başlığına
Vikiproje Balkanlar (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Balkanlar maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Balkanlar kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Arnavutluk (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Arnavutluk maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Arnavutluk kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Madde adı[kaynağı değiştir]

@Khutuck, bakabilir misin?--NanahuatlEfendim? 01.04, 13 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

@Nanahuatl Şu an için madde adının "Iliria" olması yeterli; taşıdım. İleride aynı adda başka gemi olursa gerekli taşımaları yaparız. "Iliria" yazımı için Türkçe Viki'de başka kullanım görmedim, yine de İlirya maddesine "diğer anlam" bağlantısı verebiliriz. Ülke adını, P131 vb borda numaralarını veya geminin inşa tarihini aynı adda birden fazla gemi olduğunda ayırt edici olarak kullanmamız yeterli. --Khutuckmsj 03.29, 13 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla