Tartışma:Hırvatistan'ın üzerinde yerleşim bulunan adaları listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Rapsar tarafından 5 yıl önce Silinen maddeler başlığına
Vikiproje Hırvatistan (SL-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hırvatistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hırvatistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (SL-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Seçkin liste Hırvatistan'ın üzerinde yerleşim bulunan adaları listesi, bir seçkin listedir. Madde (veya onun eski bir sürümü) Vikipedi topluğunun ürettiği en iyi maddelerden biri olduğuna karar verilmiştir. Buna rağmen, bu maddeyi güncelleyebilir veya geliştirebilirseniz, lütfen çekinmeyin.
Anasayfa ödül Bu madde 29. Hafta 2011 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.
17 Haziran 2011 Seçkin liste adayı Başarılı
  • madde adını önceleri anlamama rağmen, ingilizcesini okumamla anladım. böyle anlaşılması mı zor olmuş yoksa bir ben mi anlamadım? bence "Üzerinde ikâmet edilen Hırvatistan adaları" gibi bir şey olursa daha iyi olacaktır. artık "inhabited" yerine ne konulur orasını bilemem ama Hırvatistan sona doğru gelebilir. --Hedda Gabler 19:22, 28 Nisan 2011 (UTC)
"Hırvatistan'daki üzerinde yerleşim bulunan adalar" veya "Hırvatistan'daki yerleşim bulunan adalar" nasıl? "Üzerinde yerleşim bulunan Hırvat adaları" da olabilir. --82 ~145 ileti 16:33, 29 Nisan 2011 (UTC)
"Üzerinde yerleşim bulunan Hırvat adaları" bence uygun. --Hedda Gabler 13:16, 30 Nisan 2011 (UTC)
Madde taşındı, teşekkürler. --82 ~145 ileti 13:22, 30 Nisan 2011 (UTC)
  • Hırvat adası dersek diğer maddeleri de taşımak ve/veya buna göre adlandırmak gerekecek. Bu bağlamda Arjantinli adaları, Bangladeşli adaları gibi garip durumlar ortaya çıkacak. Hırvatistan olarak kalması daha iyi değik miydi?--Rapsar 14:03, 30 Nisan 2011 (UTC)
Uygun olduğunda yaparız :) "Yunan adaları" oldukça yaygın bir kullanım mesela; ama diğerleri "Arjantin adaları" şeklinde de olur. --82 ~145 ileti 14:07, 30 Nisan 2011 (UTC)
Çifte standart olmasın diye diyorum ben :)--Rapsar 14:11, 30 Nisan 2011 (UTC)

Silinen maddeler[kaynağı değiştir]

@Seksen iki yüz kırk beş, telif hakkı ihlali şüphesi gerekçesiyle silinen maddelerin geri getirilmesi sonrasında bu maddeleri bir elden geçirmek istersin belki. Senin emeklerinle SL olmuştu :)--RapsarEfendim? 01.07, 19 Kasım 2018 (UTC)Yanıtla

Bunların çoğunu sanırım ben seri olarak açmıştım @Rapsar, aradaki Mirada maddelerinin hangisi olduğunu görmek için geçmişe bakmak falan bayağı fasariya bir iş :) Hangileri olduğunu biliyorsan bir listesini paslayıver, halledeyim. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 04.24, 19 Kasım 2018 (UTC)Yanıtla
@Seksen iki yüz kırk beş, aslında iki madde varmış hepi topu, giriş kısmında görebilirsin :)--RapsarEfendim? 06.57, 19 Kasım 2018 (UTC)Yanıtla