Tartışma:Grek Projesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Grek projesi sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Rusya (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rusya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rusya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Balkanlar (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Balkanlar maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Balkanlar kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Böyle bir şey var mı gerçekten? Doğruluğundan emin olunan ansiklopedik bir şey gibi gelmedi bana ama emin olamadığım için hızlı sil etiketi koymadım. Bilenler vardır belki diye dikkat çekmek için tartışmayı açtım. Sevgiler, --LostMyMind 11:11, 11 Mayıs 2007 (UTC)

  • Bu bağlantıda buna benzer bir şeyden söz ediliyor ama konuyu bilen tarihle ilgili arkadaşlar daha iyi şeyler söyleyebilirler.--renegademsj 11:28, 11 Mayıs 2007 (UTC)