Tartışma:George W. Bush

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Birisi Bush'un adini bir ogg dosyasina baglanti yapmis, fakat ben simdi dinleyemiyorum. Birisi dinleyip, ilgisiz biseyse baglantiyi silebilir mi lutfen? EnginGunduz 23:58, 13 Mar 2005 (UTC)

Bir ses "George Walker Bush" diyor. Eeee? Sildim. EnginGunduz 00:23, 14 Mar 2005 (UTC)

AKP Ağırlıklı[kaynağı değiştir]

"Ancak yeni seçilmiş AKP ağırlıklı TBMM bu izni vermedi" burada TBMM'nin AKP ağırlıklı olduğunun belirtilmesinin sebebi nedir? Sanki siyasi propaganda var gibi.--Kazma Penguen 14:16, 22 Mart 2006 (UTC)

O cümleyi ekleyen benim. TBMM'nin AKP ağırlıklı olduğunun belirtilmesi önceden var olan DSP-MHP çoğunluğunun, tam o sıralarda tamamen değiştiğini belirtmek için. Eğer o iki parti çoğunlukta kalmış olsalardı belki de bu izin verilecekti. Amacım sadece buydu. Dikkat ederseniz kararın doğru veya yanlış olduğu konusunda hiç bir ön yargı yok. O yüzden de hiç bir siyasi propaganda olduğunu sanmıyorum. --Vikiyazar 19:57, 2 Mayıs 2006 (UTC)

Bush-Rice Aşkı[kaynağı değiştir]

George W. Bush maddesine alt madde olarak eklenen 'Bush-Rice Aşkı' bölümünü sildim. Vikipedi'nin doğrulanabilirlik ilkesine aykırı düşmektedir. Bazı sansasyonel ABD gazetelerinde Haziran 2006 ayında bu konuda bazı yazılar çıkmasına rağmen, ciddi gazetelerin bu konuya rağbet göstermemesi bu haberin doğrulanmadığını göstermektedir. Yaz aylarında haber azlığından bazı üçüncü sınıf tabloid gazetelerde böyle yalan haberler çıkması normaldir. Ciddi yayınlar bu haberi doğrulamadıkça bu söylentilerin doğru olmadığı kabul edilmelidir. Vikipedi'de dedikodulara yer verilmemesi gerekir. G. W. Bush maddesine bundan çok daha önemli konularda eklenmeler yapılabilir. O yüzden bu alt maddeyi silmiş bulunuyorum. ---Vikiyazar 20:52, 10 Temmuz 2006 (UTC)</nowiki> Ayrıca Bush CIA'in yöneticilerinden biriydi.

Tarafsızlık İlkesi[kaynağı değiştir]

"8 yıl boyunca kan akıtmaya doymamış bir canidir.", bu cümle Vikipedi`nin ilkelerine aykırı olduğu için kaldırılmıştır. --Mighty 10:37, 21 Ocak 2009 (UTC)