Tartışma:Fındıklı, Araç

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

simdiye kadar, kullanilan metodu kullanmaktayim, senelerdir hic problem cikaran olmadi. parantez tatbikati baska hallerde, mesela yerin degisik dillerdeki ismi, hatta o alfabelerde yaziminda.

tamam anlasabildik mi sualin var ise cekinmeden sorabilirsin Manaviko (mesaj) 21:43, 20 Ocak 2016 (UTC)

Eski adları belirtirken de parantez kullanıyoruz. Kişilerin eski adlarını, soyadlarını yazarken dahi bunu kullanıyoruz. Tartışma ortamı yaratmak için çıkartıldığı belli. --esc2003 (mesaj) 09:01, 21 Ocak 2016 (UTC)
Kullaniliyosa ispatla, maddeleri göster. ben gösterdim sen niye gösteremiyon demek ki bilerek hata yapiyorsun
İspatlanacak bir şey yok. Tartışmaya olgun insanlar olduğumuzu hatırlayarak devam edelim. Kızlık soyadı diye aratınca parantez içinde çok sayıda kullanıma rastlayacaksın. --esc2003 (mesaj) 09:26, 21 Ocak 2016 (UTC)
bahis konumuz, kizlik soyismi degil. köylerin eski isimlerinin verilmesi. insanlari sasirtmayin lütfen. bu sebeple her zaman derim herkes en iyi bildigi maddeleri yapsin. benden özür dile ve bu konu kapansin. Manaviko (mesaj) 09:28, 21 Ocak 2016 (UTC)
Cevap veremeyince şimdi bunu söylüyorsun demek. Kimse sana demedi ki konu evlilik öncesi soyadı. Parantez bunun için dahi kullanılıyor dedim. Sen de ispatla dedin, ispatladım. Gerekli cevap alınmıştır. Parantezin kullanım sınırını kafamıza göre çizmeyelim. --esc2003 (mesaj) 09:35, 21 Ocak 2016 (UTC)