Tartışma:Fındıcak, Sürmene

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 


Köyün asil ismini alternatif olarak halen aklinda tuttugu meydanda iken eski ismi diye okuyucuya yanlis bildi verilmektedir. Eski isimler hafizalarda yer almaz, ancak aranip taranip arsivlerde bulunur. WikipediadaB bu akil almaz sansüre ve dezenformasyona asla müsâde edilmicektir. a.nailov (mesaj) 16:02, 22 Mayıs 2015 (UTC)

  • Köyün ismi resmi olarak budur. Bu sayfada sansür ve dezenformasyon yoktur. Köyün eski dönemlerde kullanılan ismi sayfanın "Tarihçe" bölümünde açıkça görülmektedir.--Muratero 11:51, 23 Mayıs 2015 (UTC)
Yanlis cevap. Resmi ismi inkar eden yok ki. Yerlisi tarafindan kullanilan yeni dönemde dahi kullanilan isminin eski olarak gösterilmesi problemi var. Bu da yanlis ansiklopedicilik. Sürmenenin yerlisi olup buna alet olmak da hayret verici bi tutum! a.nailov (mesaj) 12:56, 23 Mayıs 2015 (UTC)