Tartışma:Elsa Triolet

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Gidin işinize bakın kardeşim. :))) Kitap tanıtımının da telifi mi oluyor hahhahahaa Saygılarımla--LandSCape 22:07, 29 Nisan 2006 (UTC)

Evet oluyor, ayrıca

BU MADDEYE GEÇİCİ OLARAK EL KOYDUM ÇALIŞMAM BİTENE KADAR RAHATSIZ ETMEYİN LÜTFEN-- LandSCape 22:31, 29 Nisan 2006 (UTC)

Maddelere bu tür yorumlar konmaz, konacaksa tartışmaya konur. Ayrıca maddeleri sahiplenmemek teşvik edilir, insanlardan kibarca değişiklik önerilerini çalışma bitene kadar tartışma sayfasında belirtmelerini rica edebilirsiniz, ama el koydum, rahatsız etmeyin... böyle demek hoş değil. İyi çalışmalar... - 16 19:20, 30 Nisan 2006 (UTC)

İlla Bişiler Yazmak Zorunda mısınız?[kaynağı değiştir]

Zaman hırsızlığı yapmak için neden bu kadar çaba harcıyor insanlar anlamıyorum. İşin esprisini yakalayıp gülümsemeniz gerekn bir konu da bile takıntılarınız var anladığım kadarıyla.

Saygılarımla.--LandSCape 19:25, 30 Nisan 2006 (UTC)

  • Bakın... size espiri olarak gelebilir ama insanlar bunu illa öyle algılayacak değiller. Hoş değil sonuçta, birazcık daha özen gösterelim diye söylüyorum, iyi niyetle, iyi niyetle cevap vermenizi umuyorum. Üstelik üzerinde çalışma yaptığınız metin telifli... yani yapacağınız değişiklikler büyük çaplı değilse, intihalli bir metin olabilir ve intihalli bir metini düzeltmek çok zor oluyor biliyorsunuz :/ Lütfen bunlara dikkat edelim... - Noumenon 20:34, 30 Nisan 2006 (UTC)