Tartışma:Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (dizi)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Televizyon dizileri (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Televizyon dizileri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Televizyon dizileri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Değişiklikler[kaynağı değiştir]

bekleyen 124 değişiklik nedir :D lütfen onları kontrol edin :)--Krystal (mesaj) 17:06, 13 Ocak 2016 (UTC)

Bu linktekibilgiler ile müzik bilgilerine albümüde ekleyebilirmisiniz.Wbwd124 (mesaj) 20:11, 8 Şubat 2017 (UTC)

oyuncu kısmında ertan saban gölge olarak eklenerek madde vandalizme maruz kalmıştır. düzeltme ile ilgilenilmesini rica ediyorum.Wbwd124 (mesaj) 19:53, 14 Şubat 2017 (UTC)

yahu bu sayfayı kurtlar vadisi hayranı veya onun gibi bir şey olduğunu düşündüğüm biri sürekli saçma sapan bilgiler ekliyor ve sanıyorum bunlar onaylanıyor. şu an itibariyle yani 24 marttayız dizinin 63. bölümü 28 Mart'ta yayınlanacak, 65. bölümde diziye girecek karakterler yazmışlar. yok gürkan uygun yok çağlar Ertuğrul vs. ender adlı kemal Başar'ın ölüp ölmediği belli değil adamı biten karakterlere koymuşlar ki daha 63. bölüm fragmanı bile yayınlanmadı. daha o kadar çok şey var ki değişmesi gereken. ceylan Özsoy nedir allah aşkına. kadının soyadını nerede söylemişler de buraya gelip yazmışlar. bana mesaj atın sil baştan en doğru şekilde yazayım, çünkü şimdi yazsam onaylanmaz boşa gider. Sylvainyy (mesaj) 02:22, 24 Mart 2017 (UTC)