Tartışma:Duygu Çetinkaya

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türk sineması (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Superyetkin, madde kayda değer değil diye silinmiş zamanında ancak yer aldığı yapımlar göz önüne alındığında kayda değer olduğunu düşünüyorum. Maddenin düzgün bir hâli varsa geri getirebilir misin? Sonrasında ben düzenlemeler ve eklemeler yapabilirim.--RapsarEfendim? 17:51, 15 Şubat 2016 (UTC)

İstek yapıldı Telifli içerikten arındırılan madde geri getirildi. --Superyetkinileti 18:17, 15 Şubat 2016 (UTC)
Teşekkürler. Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) sayfasına göre "kayda değer yapımlarda önemli rollerde oynamış olduğundan" kayda değer kendisi, ilgili şablonu kaldırdım.--RapsarEfendim? 00:29, 16 Şubat 2016 (UTC)