Tartışma:Dimash Kudaibergen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Ali95Acar tarafından 3 yıl önce Madde adı başlığına
Vikiproje Müzik (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Madde adı[kaynağı değiştir]

@Ali95Acar, madde adına bakabilir misin?--NanahuatlEfendim? 20.06, 21 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

@Nanahuatl, ilginç bir şekilde Google'da şu anki mevcut adla arama yaparken Dimaş Kudaybergen olarak çıkıyor. Ben bu adın kendisinin sahne adı olduğu kanısındayım. Sanatçı sahne adları transkripsiyon edilir mi bilmiyorum. Ama maddenin olduğu Latin alfabeli Vikipedi sürümlerine bakarsak çoğu dil transkripsiyona başvurmamış. Transkripsiyon kullananlar: Azericeyi bir kenara bırakırsak sadece üç (Felemenkçe, Fince ve Norveççe) Vikipedi. Bence transkripsiyona gerek olmayıp Dimaş Kudaybergen yönlendirme yapılabilir.--Ali95Acar (mesaj) 21.24, 21 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla