Tartışma:Didem Arslan Yılmaz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Tarkovsky tarafından 2 yıl önce Kürtçe polemiği başlığına
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

"Tweet attı" diye başlı başına paragraf olur mu arkadaşlar? Benim kafamın almadığı nasıl bir hikmet var bu uygulamada? Neden başka insanlara da bunu yapmıyoruz? --E4024 (mesaj) 12:18, 9 Eylül 2016 (UTC)

Kürtçe polemiği[kaynağı değiştir]

"23 Ağustos 2021 yılında telefona bağlanan bir seyircinin Kürtçe konuşmasına ırkçı bir tavırla

− Didem Arslan Yılmaz:“Biraz anlarım ben Kürtçeden.Kesinlikle olmaz Halayla konuşun. Doğru düzgün Türkçe konuşun hepimiz anlayalım. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Doğu dili bilmiyoruz biz. Bilsek hadi neyse." Konuşmasıyla tepki görmüştür."

Geri alınan değişiklik yukarıdaki. Ki bu haliyle yayınlanması bence de uygun değil, lakin iş hayatında dikkat çeken olaylar başlığı taşıyan bir biyografi maddesinde bu konunun da bahse değer olduğunu düşünüyorum. Ama nasılı ben daha çözümleyemedim. ~Tarkovsky~ 06.48, 25 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

Bu arada yukarıdaki konuşma metnine itiraz ve açıklama geldi Didem Aslan Yılmaz'dan[1]
  1. ^ "Tepki çeken Didem Arslan Yılmaz'dan açıklama". cumhuriyet.com. Cumhuriyet Gazetesi. 25 Ağustos 2021. Erişim tarihi: 26 Ağustos 2021.