Tartışma:Cilysler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Hristiyanlık (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hristiyanlık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hristiyanlık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Rusya (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rusya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rusya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Türkçeye "Silisler" diye çevrilebilir mi? Kullandıkları alet Da Vinci Şifresindeki keşiş Silas'ın da kullandığı bu alet ise ... Mskyrider 11:08, 25 Haziran 2006 (UTC)

Kyril ve latin alfabet sorumu olarak, bu konuyu rusca bilen bir kulanıcının görüşünü almak faydalı olur. kolay gelsin--Zentukmesaj 11:18, 25 Haziran 2006 (UTC)

Maddedin kaynağı nedir? İyi çalışmalar. Mskyrider 11:34, 25 Haziran 2006 (UTC)

Almanca: malesef. Ilk Alman Wikipediaya ekledim bu maddeyi. [[1]] --Zentukmesaj 11:43, 25 Haziran 2006 (UTC)


Burada İngilizce bir kaynak buldum: [2]. Burada yazdığına göre yukarıda önerdiğim doğru değil. Khlysty diye adlandırılan bu tarikatın adının "Tanrının Adamları" anlamına geldiğini yazılmış. Rusça bilen bir arkadaş yardımcı olabilir. Mskyrider 12:12, 25 Haziran 2006 (UTC)