Tartışma:Celebration (Madonna albümü)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Madonna (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Madonna maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Madonna kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Müzik (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Parça listesi[kaynağı değiştir]

Acaba buradaki parça listeleri doğru mu?Ben MADONNA'NIN cd'sini yapacağım.Ama buradaki listeyle madonna.com'daki liste farklı.Listelerinizi kontrol edebilir misiniz acaba?Yanlış birşey yapmak istemiyorum da.. Bu imzasız yazı 85.102.68.238 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Madde İngilizce sürümden çevrildi. Tamamen bu sürümün çevirisidir. Madonna.com sitesinde albüm içeriğini kontrol ettim. Bizdeki "2-disk CD ve dijital delüks sürümü" altbaşlığının içeriği ile aynı. Orada iki CD'ye ayrılmış, burada ise ayırmadan 18'den devam edilmiş. Bu durumda içerikte hata olmadığı görülüyor. Teşekkürler. --Kemal K.ileti 16:14, 14 Eylül 2009 (UTC)