Tartışma:Boris Makojev

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Sayginer tarafından 4 yıl önce Devşirme sporcu adlandırmaları başlığına
Vikiproje Spor (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Spor maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Spor kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Slovakya (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Slovakya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Slovakya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


Devşirme sporcu adlandırmaları[kaynağı değiştir]

Merhaba @Nanahuatl, bu sporcu Rusya'daki Kuzey Osetya-Alanya bölgesinden Oset asıllı bir güreşçi. Daha önce Rusya'yı temsil ederken şu anda Slovakya adına güreşmeye başlamış. (Not: Güreşte birçok sporcu kendi ülkesinde güreşmeyerek başka ülkeler için yarışıyor. Özellikle de bu durum kendi ülkesinin millî takım kadrosuna giremediği için başka ülkeler adına yarışan Rus sporcularda çok daha fazla). Adını İngilizcedeki ada göre açtım transkripsiyon yapılması gerekiyor mu? Diğer dillere de baktım. Bazı devşirme sporcularda Vikipedi sürümleri transkripsiyon yaparken bazıları ise yapmamış. Bu konuda ne dersin? Düşünceni merak ediyorum. Eğer transkripsiyon yapılacaksa adını Boris Makoyev'e taşıyacağım.--Ali95Acar (mesaj) 13.10, 25 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

@Sayginer'e sormak lazım.--NanahuatlEfendim? 18.33, 25 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla
Kişi şu an Slovak; Slovak olarak madalya kazanmış ve KD işler yapmış. Latince kalması doğru gözüküyor. Boris Makoyev yönlendirme olarak bırakılıp, madde girişi "Boris Makojev, doğum adıyla Ahsarbekoviç Makoyev (Rusça: Борис Ахсарбекович Макоев), " gibisinden düzenlenmeli.--Sayginerv-posta 19.34, 25 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla