Tartışma:Andonyan Belgeleri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Dr. Coal tarafından 2 yıl önce Dil ve Mevcudiyet Sorunları başlığına
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ermenistan (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ermenistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ermenistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Dil ve Mevcudiyet Sorunları[kaynağı değiştir]

Maddede bozuk Türkçe anlatımı ve anlamsızlıklar mevcuttur. Kaynakların, kaynak olarak gösterildiği cümleleri incelediğimizde ise çelişki ve ciddi eksikliklere rastlanmaktadır.

Hayal ürünü olması yüksek ihtimal olan içeriklerin vikipedi içinde yer alması Vikipedi:İlk maddeniz#Kaçınılması gereken noktalar içinde de belirtildiği gibi hali hazırda mevcudiyeti olmayan bir madddenin varlığı sorun yaratmaktadır.

Andonyan Belgelerinin hayal ürünü olduğunu ve yalan içerikleri olduğu da resmi ve tarafsız çalışmalarca tespit edilmiştir.

Maddenin silinmesini arz ederim. Mustafa MVC (mesaj) 11.49, 29 Ekim 2021 (UTC)Yanıtla

İlgili kaynaktaki bilgileri maddeye tarafsız bir dille aktarabilirsiniz, Mustafa MVC, ancak konuyla, yani maddenin konusu kitapla ilgili bağımsız ve güvenilir kaynaklar bulunduğundan kitap içeriği "baştan aşağı yalan da olsa" maddenin silme gerekçesi olamaz. Dr. Coalmesaj 01.01, 1 Kasım 2021 (UTC)Yanıtla