Tartışma:Anadolu Efes SK

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: SAİT71 tarafından 5 yıl önce Tarafsızlıktan uzak ifadeler başlığına
Vikiproje Basketbol (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Basketbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Basketbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İstanbul (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İstanbul maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İstanbul kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Merhaba, Anadolu Efes'in tarih boyunca kullandığı logolar kısmında eksiklikler ve yanlışlıklar var. https://www.anadoluefessk.org/kulup/tarihce/ bağlantısından görübileceği gibi, toplam 6 logo kullanılmış. Yani hem logo sayısı hem de logoların kullanım yılları düzenlenmeli. Sayfadaki bu eksiği nasıl aşabiliriz? Bağlantıda verilen logoları yükleyip kullanırsak telif sorunu yaşanır mı? Teşekkürler Forzaefes (mesaj) 17:59, 18 Ağustos 2015 (UTC)

  • Forzaefes ilgili sayfadaki logoların çözünürlüğü yeterli olsa da daha iyi çözünürlükte bulma imkanımız olurmu? Eğer olursa onları yükleyelim. Olmaz ise bunlarda kullanılabilir. Siz bilgilendirmeyi yaparsanız ben logoları gerekli lisanslarla yüklerim. Adil kullanım çerçevesinde bu tip logoları kullanabiliyoruz. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 01:30, 19 Ağustos 2015 (UTC)

Tarafsızlıktan uzak ifadeler[kaynağı değiştir]

Maddenin dilinin yeniden düzenlenmesi lazım. Madde içerisinde objektiflikten uzak, yorum içeren bir çok cümle var. Bu cümlelerde, Eczacıbaşı’nın efsane koçu Aydan Siyavuş, 1992-93 sezonunda takıma, daha sonra efsaneleşecek olan Petar Naumoski, efsane olarak nitelendirilebilecek bir sezon, ...gibi oyuncular efsaneleşmiştir. ...başında takımın efsaneleri, Avrupa Basketbolunun efsanelerinden... gibi gibi. Bu sadece efsane sözcüğünün geçtiği cümleler. Buraya not düşeyim.Sait* 17.35, 9 Ocak 2019 (UTC)Yanıtla