Tartışma:Adem Yavuz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kıbrıs (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kıbrıs maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kıbrıs kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Başlıksız[kaynağı değiştir]

Bu makale mutlaka geliştirilmeli ve mutlaka ingilizce çevirisi yapılmalı. Esir aldıkları, elleri kelepçeli sivil bir gazeteciyi hastane bahçesinde vuracak kadar canileşen Rum askerleri dünyaya ifşa edilmeli.

Doğum ve Ölüm Tarihleri[kaynağı değiştir]

Doğum: 1945 - Bkz: Adem Yavuz'un Mezar Taşı - Adem Yavuz Yatılı Bölge Okulu - Resmi Web Sayfası [1] Ancak ölüm tarihi tabelada hatalıdır: [2] Çünkü gazete bir gün önceki haber vermektedir. Yani 26 Ağustos tarihi doğrudur. Ayrıca bu görselde 29 yaşında olduğu söylenmektedir, yani doğum tarihi 1945 bir kez daha doğrulanmaktadır.

Özetle: 13/05/1945 - 26/08/1974 olmalıdır.