Tartışma:Adam Sahakyan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Pamfilyalı tarafından 2 yıl önce
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ermenistan (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ermenistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ermenistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Azeri-Ermeni veya Türk-Ermeni çatışmalarında yahut Herhangi bir zaman diliminde, herhangi bir yerde, herhangi bir çatışmada (Suriye, Irak, Somali, Afganistan vs. vs.) milyonlarca insan hayatını kaybetmiş ve kaybediyor. Maddeyi okudum. Kayda değer yön bulamadım (savaşı, çatışmayı kazanır ya da kazandıracak bir şey yapar anlarım. Olağanüstü bir başarısı da yok sivil hayatta vs). Savaşlarda her ölen kişi için madde açılmamalı diye düşünüyorum. Benzer maddelerin yüzlercesi Azeri Viki'de de var. Orada yer alan asker ya da sivil birinin de, sadece çatışmada öldü diye Türkçe Vikide olmasını istemem. Öyle olacaksa, Kıbrıs'ta, Kore'de, PKK çatışmalarında, teror saldırılarında hayatını kaybeden ne kadar güvenlik görevlisi, korucu vs için madde oluşturma tartışmalarının kapısı açılmaz mı?.---- Potkal 19:00, 25 Nisan 2017 (UTC)

Bence maddeyi oluşturan Sayın @Basak'ın da burada görüşlerinin yer alması uygun olacaktır. chansey Mesaj 19:09, 25 Nisan 2017 (UTC)
Madalyasından dolayı kayda değer. --[evolutionoftheuniverse] @trwiki 03.35, 22 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla
Çok araştırmadım ve uzman değilim ama, bildiğim kadarıyla Türkiye'de de çatışmalarda ölen veya yaralanan güvenlik kuvveti elemanlarına (çok olağanüstü bir durum söz konusu değilse) bir berat, övünç/kahramanlık/gazilik madalyası veriliyor. Aynı şeyin diğer ülkelerin asker/polis vs görevlileri için de geçerli olduğunu zannediyorum. Sadece madalya yeterliyse, yukarıda yazdığım iddia da desteklenmiş olmaz mı? --Potkal (mesaj) 13.01, 15 Mayıs 2021 (UTC)Yanıtla
Artsah Kahramanı madalyası, Dağlık Karabağ Cumhuriyeti'ndeki en üst düzey madalya olarak kabul ediliyor. Her ne kadar Azerbaycan ve Dağlık Karabağ bu madalyayı herkese dağıtsa da sonuç olarak ülkedeki en üst düzey madalya, Türkiye'deki en üst düzey onur madalyaları ise Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Hizmet Madalyası ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Nişanı. — Pamfilyalı 💬 11.44, 1 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla