Tartışma:Aczmendi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

İçeriğin bir kısmı Müslüm Gündüz maddesine taşınmalı --60.240.112.112 06:25, 17 Nisan 2008 (UTC)

RİSALE-İ NUR KÜLLİYATINI BİRKAÇ KEZ BİTİRMEDEN KONUŞMAMAK LAZIM ÇÜNKÜ MEVLANA DİYORKİ

cehalet adamı çirkefleştirir. her söze söylenecek sözüm var amma; bir lafa bakarım lafmı diye bir adama bakarım adammı diye?

Tartışma yapmadan silme[kaynağı değiştir]

1961'de Bediuzzaman Saidi Nursi'nin Risale - i Nur eserlerini okumaya basladigini ve kendini Nurculuk faaliyetleri icinde buldugunu belirten Gunduz soyle devam etti:

Bu ifadeyi silmiştim. Çünkü giriş ve başlıkta gündüz'ün sözleri mevcuttu. Bu cümle ise gazeteye ait. Gazeteden direkt alıntı yapmak yerine direkt gündüz'ün sözlerini buraya eklediğim için silmiştim. Dikkatinize. --Terennum 10:01, 13 Mayıs 2008 (UTC)

Vikipedi'de yorumsal ifadelere yer yoktur. Risale-i Nur başlığında bu oluşumun nasıl olduğu anlatılmaktadır. Burada, Acmendi şeyhinin kendi ağzından söylediği ifadelerle Risale-i Nur'dan ayrı düştüğü açıkça ortadadır. Troll zararlısı konumunda bulunarak maddelere zarar vermeyiniz.

Aczmendi şeyhinin ifade ettiği tarikat manasıyla, Risale-i Nur'da örnek gösterdiğin manalar aynı değildir. Bu kişinin bahsettiği tarikatlık şeyh ve müridlerle devam edegelen klasik tarikat sistemidir. Said Nursi ise Hz.Muhammed'in yolu sünnetlerine uyma olarak tarikat kavramını değerlendirmiştir.

Bu bakımdan maddeyi yönlendirme tutumunuzu değiştirin.

--Terennum Mesaj 13:34, 23 Temmuz 2008 (UTC)



2.203.70.35 14:47, 28 Aralık 2010 (UTC)ve bihi nesteinu Daha evvel aktarılmış olan haberler, gazete yazarlarının kendi yorumlarıdır..Gösterdikleri kaynak ise gazeteleridir..Gazeteler kaynak oluyorsa bizde gazete kaynak gösterebiliriz..! Aczmendilikle ilgili ansiklopedik bilgileri girmek elbette aczmendilerin hakkdır..! Aczmendilik adına yazdıklarımız ve müsaade ederseniz gerekli bilgileri kaynak göstererek yazarız.. her türlü irtibat ve ihtiyac için wwww.aczmendi.net adresine bakabilir ve irtibata gecebilirsiniz.. saygılarımızla.. aczmendi reşha (2.203.70.35 14:47, 28 Aralık 2010 (UTC))