Tartışma:24 (televizyon kanalı)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Medya (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Medya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Medya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bilgi Paylaşarken[kaynağı değiştir]

Bilgi paylaşarken lütfen fevri davranmayalım. Vikipedi belli standartlar içinde geişen bir ansiklopedidir ve gereksiz bilgilere yer verilmez. (Salı günü kuruldu, Eutelsat v.b.) Bu bilgiler verdiğiniz linklerde ve Vikipedi kaynaklarında zten var olmaktadır. İyi Vikiler, iyi çalışmalar...--ÖzgüRFikiR 19:08, 10 Ağustos 2009 (UTC)

Taraflılığın Belirtilmesi[kaynağı değiştir]

  • Kanalın bariz hükümet yanlısı tutumu belirtilmeli diye düşünüyorum. 24 yayınından 23'ü "hükümet şunu yaptı". Ayrıca Belediyenin çeşitli kurumlarında(Ms. Şehir Hatları) 24 saat bu TV. gösteriliyor. Bunun belirtilmesi ve hükümet yanlılığının ifade edilmesi elzemdir. --Kafkasmurat (mesaj) 11:27, 11 Ekim 2013 (UTC)

Taraflılığın Belirtilmemesi[kaynağı değiştir]

Kanalın bariz hükümet yanlısı tutumu gayet normaldir diye düşünüyorum. Eğer belirtilmesi elzemse bundan önce hükümet karşıtı televizyon kanallarında da "hükümet karşıtıdır" diye belirtilmesi elzemdir.