Tartışma:Şivan Perwer

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu makale ne zaman genişletilebilecek ?[kaynağı değiştir]

Eğer bu makaleye bir şeyler yazmamak gerekiyorsa(değişikliğin bir bölümünü değil tamamını geri aldığınızdan) bunu yapmamam gerektiğini söylemeniz yeterli olur ama nasıl yapmam konusunda şekil olarak yaptıklarımda hatalar bulunuyorsa (her nasıl oradaki konser resmi bulunmamalı mıydı veya daha farklı bir konu) bunu kalıp almış, şekillenmiş bir mesaj halinde değil de biraz daha açık bir şekilde okuma ihtiyacı duymakta olduğumu bilmenizi isterim.

Bu makaleyi genişletme konusunda diğer makalelerden daha farklı kurallar olmadığını söyleyeceğinizi tahmin ederek ( belli mi olur belki de marangozluk hatasıyımdır ;) benim yapmamam gereken düzenlemeyi bana açıklarsanız sevinirim. --Sahinler 15:35, 20 Ağustos 2007 (UTC)

Mesaj sayfanıza yazmıştım ama buraya tekrar yazayım:Merhaba, son yaptığınız ekleme buradan alınmış. Bu nedenle geri aldım ve size telif hakları ile ilgili uyarıyı gönderdim. Maddeyi geliştirmek istiyorsanız lütfen telif haklarına dikkat ederek yapınız. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mskyrider ileti 15:31, 20 Ağustos 2007 (UTC)

Uydurulsun mu diyorsunuz ?[kaynağı değiştir]

Mskyrider, yazılanlar hatalı, kişi özgeçmişiyle alakası yok ve siz bu insanın doğum yerinin bu kadar kolay değişmesine izin veriyorsunuz. Oraya Viranşehir ile Siverek yazmak arasında dağ kadar fark vardır.

Bir insanın Kişi anne baba Adı,Soyadı,Doğum Yılı,Irkı dahi mahkeme kararı ile değişebilir ama doğum yeri dünyanın hiç bir yerinde değişmez. Bunu kabiler ve köyler halinde yaşayan Afrikalılar bile karşı çıkar, onun internet sitesinde gerçeği yazıyor ve biz uyduruyorsak o zaman ortada bir hata söz konusu. --Sahinler 15:51, 20 Ağustos 2007 (UTC)

Ne demek istediğimi tam olarak anlamadınız galiba. Yaptığınız bir başka sitede, telif hakları altında olan bir yazıyı kopyalayıp buraya yapıştırmak. Bunu yapamazsınız. Eğer varsa hataları düzeltmenize karşı çıkan yok sanırım. Şivan Perwer hakkında özel olarak bir bilgim olmadığı için söz ettiğiniz bilgilerden hangisinin doğru olup olmadığını bilemiyorum. Telif haklarına saygı duymanız, maddeleri ansiklopedik bir dille yazmanız ve Vikipedi'nin temel ilkelerine uymanız beklenir. --Mskyrider ileti 16:03, 20 Ağustos 2007 (UTC)


Arkadaşlar bu maddede yapılan değişiklikleri bir kaç gündür gözlemliyorum.Sirekli bir methiye bir övme.Tamamen taraflı bir vaziyette olası aynı kullanıcı tarafından yapılan değişiklikler var.Bu sebeple bu maddenin tarafsız hale getirilebilmesi için kayıtsız kullanıcılara bir süreliğine kapatılması gerekirdiye düşünüyorum.Saygılar.Sağlamcıileti 15:38, 20 Ekim 2007 (UTC)

Bu madde aylarca tarafsız şablonuyla mı kalacak? Ayrıcva birkaç tane kaynak belirt şablonu var. Bu maddeye kimsenin el atacağı yok. Ben kaynaksız bölüğmleri sayfadan çıkardım. Ayrıca reklam amacı taşıyan, gereksiz linkleri de çıkardım. İyi akşamlar--Tuz 20:44, 16 Şubat 2008 (UTC)

Şivan Perwer sesiyle tüm insanları etkileyebiliyor. Böyle şeyler iltifata girmez yani onun hakkında gerçek olan ama başka kimsede bulunmaması bu ona iltifat etmek olmuyor.

Sözün kısası onun hakkında gerçek olanları saklamayalım. Saygılar --Cayirmemo (mesaj) 10:57, 7 Temmuz 2015 (UTC)cayirmemo--Cayirmemo (mesaj) 10:57, 7 Temmuz 2015 (UTC)

Kurdistan Welat Tirkiye ?[kaynağı değiştir]

Böyle albüm piyasada var mı gerçekten ? Kürtçe yazımı da yanlış... Takabeg ileti 02:06, 20 Ağustos 2009 (UTC)

Şivan Perwer Uluslararası Kültür ve Sanat Vakfına göre var. Yalnız resmi sitesinde böyle bir albüme rastlamadım, araştırmak gerek.--BIYIKLI 02:23, 20 Ağustos 2009 (UTC)

biyografiye ek[kaynağı değiştir]

arkadaşlar şivan perverin biyografisine bir ek yapmak istiyorum, izin verirseniz. Şivan perverin aslı bizim köyden olduğundan, büyüklerimizin anlattığı bir kaç şeyi yazmak istedim. Şivan perver'in aslı Mardin ili Midyat ilçesi Altuntaş köyündendir. Halen amca çocuklarından midyatta oturanlar var. Geçim sıkıntısı veya büyük ihtimalle husumet yüzünden ( çünkü çok fazla husumet yaşanan bir yerdi ve bizim sülaledende viranşehir taraflarına göçenler olmuş.) urfanın viranşehir ilçesine göç etmişler. Bu arada; şivanın kardeşi babamın amca kızılarından biri ile evli. Aslın da gerçek hikayesini kendisinin agzından duysaydık çok daha doğru olurdu.--Babisok21 14:09, 27 Nisan 2010 (UTC)

Babasının ne iş yaptığını da netleştirirsek iyi olacak. --Stultiwikiabana yaz 23:15, 21 Mart 2011 (UTC)

ewet bende babisok21 arkadaşımın dediklerine aynen katılıyorum ve bir kasetinde yazıyor bunu ben kendim okudum düzeltimesini rica ederim