Tartışma:Şener Eruygur

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Başsavcı Ergin: İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Ergin, “Gözaltılardan haberim yok. Başsavcılığın talimatı ile gözaltılar yapıldı deniyor. Benim bilgim yok” dedi.

savcının benim talimatım yok dediği halde Ergenekon diye ısrar etmek taraflı kılar, lütfen cümlenizi çıkarın. Ondan sonra taraflı etiketini kaldırabilirsiniz. Vikipedi tarafsız bakış açısını korumak zorundadır. Ergenekon olup olmadığı resmi olarak savcı tarafından deklare edilmiş durumda bu nedenle Ergenekon diye maddeye yazmak VP:TBA ya aykırı bir davranış olmaktadır. Bu imzasız yazı 88.233.16.150 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Sizin bahsettiğiniz kişi İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Ergin; burada bahsedilen kişi ise İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz. Bu nedenle maddede taraflılık yoktur. --DsMuratileti 08:33, 1 Temmuz 2008 (UTC)

Hektor62 kod adlı yorumcunun düşünceleri[kaynağı değiştir]

Şener Eruygur ve TSK'nin emekli komutanları Türkiyede başlatılan cadı avı sonucu yargısız infaz ile suçlu ilan edilmiştir. Darbe günlüklerini yazdığı idda edilen eski Deniz Kuvvetleri komutanı Özden Örnek kendisine ait böyle bir günlük olmadığını idda etmesine rağmen davaya bakan Savcılar tarafından Tanık veya sanık olarak hiç bir şekilde ifadesine başvurulmamıştır. NOT:Hektor62 kod adlı yorumcunun 14 Ağustos 2009 tarihinde maddeye eklediği yorumu buraya alındı.