Tartışma:İzbırak, Midyat

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kürdistan (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kürdistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kürdistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Kaynakta köyün bosaltilmasi ve yeniden iskan edilmesine dair verilen kitabin sayfalari belirtilmeli, kitabin ilk sayfasi ile son sayfasi yerine (s. 739-760) tam olarak hangi sayfada bahsedildigi yazilabilir mi? tesekkurler Anton (mesaj) 11:49, 29 Eylül 2015 (UTC)

http://docplayer.biz.tr/172307-Suryani-cemaatinde-toplumsal-donusum-ve-siyasete-dahil-olma.html Ayrıca bakınız; http://www.radikal.com.tr/turkiye/izbirakip_giden_suryanilerin_isgal_cigligi-1103847

Bunları bulmak zor birşey değildi ama buyrun okuyun. Biraz daha açıklama yapayım, sayfa 752 ye bakınız. Süryanilerin terörden dolayı göç ettiği ve günümüzde boşalan Süryani köylere Kürtlerin yerleştiği aşikar ama amaç farklı olunca işte olmuyor maalesef.--Muratero 18:57, 29 Eylül 2015 (UTC)