Tartışma:İstanbul'daki sinagoglar listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (SL-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (SL-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Seçkin liste İstanbul'daki sinagoglar listesi, bir seçkin listedir. Madde (veya onun eski bir sürümü) Vikipedi topluğunun ürettiği en iyi maddelerden biri olduğuna karar verilmiştir. Buna rağmen, bu maddeyi güncelleyebilir veya geliştirebilirseniz, lütfen çekinmeyin.
Anasayfa ödül Bu madde 2. Hafta 2011 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.
16 Eylül 2010 Seçkin liste adayı Başarılı

Madde adına "listesi" kelimesi eklenmeli sanırım. Benzer şekildeki maddelerde liste ibaresini belirtiyoruz.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 13:12, 23 Eylül 2011 (UTC)

Yapıldı -- Iggydarsamesaj 16:53, 23 Eylül 2011 (UTC)