Postal 4: No Regerts

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Postal 4: No Regerts
GeliştiriciRunning with Scissors Bunu Vikiveri'de düzenleyin
YayımcıRunning with Scissors Bunu Vikiveri'de düzenleyin
SeriPostal Bunu Vikiveri'de düzenleyin
MotorUnreal Engine 4 Bunu Vikiveri'de düzenleyin
PlatformMicrosoft Windows
PlayStation 4 Bunu Vikiveri'de düzenleyin
Çıkış20 Nisan 2022 Bunu Vikiveri'de düzenleyin
Türbirinci şahıs nişancı Bunu Vikiveri'de düzenleyin
ModTek oyunculu oyun Bunu Vikiveri'de düzenleyin

Postal 4: No Regerts,[1] Running with Scissors oyun şirketi tarafından üretilmiş bir birinci şahıs nişancı video oyunudur. Türkçe anlamı "pişmanlıklar" olan "regrets" bilerek yanlış yazıldı. Running with Scissors aynı zamanda Postal ve Postal 2 oyunlarını üreten şirkettir. Postal 4: No Regerts, 14 Ekim 2019'da Microsoft Windows platformu için Steam Erken erişim Postal oyun topluluğunu oyunun geliştirme sürecine dahil etmek için alınan bir karar olarak piyasaya sunuldu. Running with Scissors şirketi, Postal 4: No Regerts'i, Postal 2 'in başarısız 2011 devam oyunu olan Postal III'e karşın devam oyun olarak görmektedir. Oyun, 20 Nisan 2022 büyük oranda negatif değerlendirme ile piyasaya sürüldü ve birçok oyuncu tarafından olumsuz eleştiriler aldı.[2]

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Postal 2'nin ikinci eklentisinde geçen Paradise Lost olaylarından birkaç yıl sonra, Ayakçı (Jon St. John tarafından seslendiriliyor) ve pitbull terrier köpeği Champ, Arizona eyaletinde kurgusal bir kasaba olan Edensin'e göç ediyor. Ta ki o sırada, Ayakçı'nın arabası çalınıyor ve onu, kendisine yabancı Edensin kasabasında bir iş aramaya zorluyor.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Wilson, Mike (15 Ekim 2019). "The Postal Dude Returns in 'Postal 4: No Regerts'!". Bloody Disgusting. 22 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mayıs 2020. 
  2. ^ "Don't Play Postal 4 No Regerts! - Lawod". www.lawod.com (İngilizce). 17 Mayıs 2022. 17 Mayıs 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Mayıs 2022.