New Pokémon Snap

Vikipedi, özgür ansiklopedi
New Pokémon Snap
Oyunun tanıtım görseli.
GeliştiriciBandai Namco Studios
Yayımcılar
YönetmenHaruki Suzaki Bunu Vikiveri'de düzenleyin
YapımcıAkira Kinashi
Jun Omura
Kazunori Sugiura
Takato Utsunomiya
Toyokazu Nonaka Bunu Vikiveri'de düzenleyin
SeriPokémon
PlatformNintendo Switch
ÇıkışBelirsiz
Türler
ModTek oyunculu

New Pokémon Snap[a], Nintendo ve The Pokémon Company tarafından Nintendo Switch için yayınlanması planlanan, Bandai Namco Studios tarafından geliştirilmekte olan birinci şahıs bir raylı nişancı ve simülasyon video oyunudur. 1999 oyunu Pokémon Snap'in devamı niteliğindedir.

Oynanış[değiştir | kaynağı değiştir]

Oyuncu, bir "Photodex" oluşturmak için Pokémon'u doğal ortamlarında fotoğraflıyor ve onları kendine çekmek için elmaları kullanabiliyor.

New Pokémon Snap'te oyuncu, Pokémon'u doğal ortamlarında araştırdıkları, bir "Photodex" oluşturmak için raylar üzerinde gezinirken fotoğraflarını çektikleri ormanlar ve plajlar dahil olmak üzere çeşitli ada yerlerini ziyaret ediyor.[1][2] Oyuncu, resimlerin kalitesine göre puan toplar. Orijinal 1999 Pokémon Snap'te olduğu gibi, oyuncu Pokémon'ları kendine çekmek için elmaları kullanabilir.[3]

Geliştirme[değiştir | kaynağı değiştir]

New Pokémon Snap, Bandai Namco Studios tarafından geliştirilmekte ve Nintendo tarafından yayınlanmaktadır.[4] 17 Haziran 2020'deki Pokémon Presents sunumu sırasında duyuruldu ve henüz duyurulmamış bir tarihte Nintendo Switch'te piyasaya sürülecek.[2]

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ New Pokémon Snap (New ポケモンスナップ, Nyū Pokemon Sunappu)

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "New Pokemon Snap Announced For Switch". GameSpot. 17 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2020. 
  2. ^ a b "New Pokémon Snap planned for Nintendo Switch". VentureBeat. 17 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2020. 
  3. ^ "New Pokemon Snap announced for Nintendo Switch". GamesRadar+. 17 Haziran 2020. 17 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2020. 
  4. ^ "A new Pokémon Snap game headed to Switch, finally". Polygon. 17 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2020. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]