İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Xsd123

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Dosya telif sorunu
Dosya telif sorunu

3.Birlik Bayrağı.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Dosya açıklama sayfasına telif hakkı sahibi ve telif statüsü hakkında yeterli bilgi bulunmamaktadır. Eğer dosyayı kendiniz oluşturmadıysanız, içeriğin sahibini belirtmelisiniz. Bir internet sitesinden elde ettiyseniz nereden aldığınızı net şekilde gösteren bir bağlantı vermelisiniz. Eğer dosyanın lisansını biliyorsanız telif etiketini ekleyiniz.

Önümüzdeki yedi gün içinde gerekli bilgiler eklenmezse dosya silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz.

Vikipedi'ye hangi resimlerin yüklenebileceğini öğrenmek için lütfen resim kullanım politikamıza göz atın. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız [{{subst:fullurl:Special:Log|type=upload&user={{subst:PAGENAMEE}}}} bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz]. Teşekkürler. Doruk843 (mesaj) 13:02, 26 Ocak 2016 (UTC)

3.Birlik Bayrağı.jpg adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

3.Birlik Bayrağı.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız [{{subst:fullurl:Special:Log|type=upload&user={{subst:PAGENAMEE}}}} bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz]. Teşekkürler. Doruk843 (mesaj) 13:02, 26 Ocak 2016 (UTC)