Kullanıcı mesaj:Wikicont

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Eldarion 05:50, 3 Ekim 2014 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması halinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi internet sayfanız için bir alan değil, ansiklopedidir. Dilerseniz ücretsiz bir web alanı sağlayıcısını buradan bulabilir ve biyografiniz için kullanabilirsiniz veya Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
Eldarion 19:19, 3 Ekim 2014 (UTC)

Vandal olmayın[kaynağı değiştir]

Az önce Vikipedi:Şikâyet/Hizmetli sayfasına zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin!

Vandalizm olarak nitelendirdiğimiz bu tür kötü davranışlara Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız ve değişiklikleriniz yapıcı olacaksa Vikipedi'ye hoş geldiniz ve katkıda bulunmaya devam edin; fakat zarar vermeye devam ederseniz yaptığınız bütün değişiklikler geriye alınacak ve siz de engelleneceksiniz. Lütfen Vikipedi'nin Engelleme politikası ve Vandalizm sayfalarını inceleyin. Bu tutumunuz devam ederse yaptığınız bu tip hareketlere tolerans gösterilmeyecek ve yumuşak davranılmayacaktır.

Eğer bu mesajı yanlışlıkla aldığınızı düşünüyorsanız, paylaşılan bir IP adresini kullanıyor olabilirsiniz. Yine de, bu adresten tekrar edilen vandallıklar geçici olarak engellenmenize veya erişiminizin tümüyle durdurulmasına yol açabilir. Bu yüzden makul bir editör olmanızı diliyor ve mümkünse gelecekte karışıklığa yol açmamak için bir kullanıcı hesabı edinmenizi rica ediyoruz. Sait71 20:27, 21 Ekim 2014 (UTC)

Ben vandal degilim kere nedenini de şikayet sayfasında yazdım. Ulaş Öcal sayfası neden kilitli. Orası şikayet bölümü. Ben medyatik olmayan birçok kişiden daha kayda değerim. Siz beni aşağıladiginiz için ben savcılığa taşıyacağım olayı.Bu imzasız yazı Wikicont (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selamlar, şu değişikliğiniz sebebiyle size uyarı mesajı gönderdim. Vikipedi sayfalarına olumlu katkılar yapmaya çalışırsanız hepimiz için daha faydalı olacaktır.Sait71 17:30, 22 Ekim 2014 (UTC)
Linkini verdiğiniz maddeyi ben silmedim, silme yetkim de yok zaten. Benim size göndermiş olduğum uyarı mesajı yukarıda vermiş olduğum bağlantıdaki değişiklik içindir. Maddenin neden silindiği belirtilmiş zaten, eğer daha itirazınız varsa bunun muhatabı ben değilim, kolay gelsin. Sait71 22:04, 22 Ekim 2014 (UTC)
Kişi / Kurum / Kuruluşlara yönelik küfür / hakaret içeren ifadeleriniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Geri döndüğünüzde kişilere yönelik yorumlarda bulunmak yerine, Vikipedi'ye yararlı katkılarda bulunmak için çaba harcayın. Superyetkinileti 20:27, 11 Ocak 2015 (UTC)