Kullanıcı mesaj:Volkan1a

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

Merhabalar, öncelikle Vikipedi'ye gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bununla birlikte Vikipedi'ye eklenen her içeriğin kayda değer olması gerekmektedir. Kayda değer olmayan konuları ele alan maddeler, örneğin ferhat akın maddeniz, ansiklopedik olmadıkları gerekçesiyle silinebilirler. Lütfen madde eklerken maddenizin ele aldığı konunun kayda değer, ansiklopedik bir konu olmasına özen gösterin. Kayda değerlik hakkında daha fazla bilgi için temel kayda değerlik yönergesine göz atabilirsiniz. Ayrıca konularına göre özelleşmiş kayda değerlik yönergelerine de bu sayfadan ulaşılabilir. İyi çalışmalar!--Doruk843 10:54, 24 Kasım 2016 (UTC)  

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Doruk843 10:56, 24 Kasım 2016 (UTC)

Ferhat Akın =[kaynağı değiştir]

Selam doruk elime geçen bir yazarımızın bilgileri var araştırdım buldum samsun çarşamba yöresine ayit hayatını anlattı bende yazddım eserlerini buldum topladım internette bazı kaynaklarda var hakkında. toplamda 36 plak çalışması 1 kitab ve albümü olan 370 adet şiir yazmış bunları vikipedi ye eklemeye çalıştım fakat bugün görüyorum ki silinmiş biyerde bir hata yaptın sanırım. bu önemli bilgilerin kayda alınmasında yardımcı olurmusun. sonuçta bu bir milli sermayemizdir.


--Volkan1a (mesaj) 13:11, 24 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba Vikipedi de kayda değer olmayan maddeler silinir her hanı bir sıkıntı yok eher maddenin kayda değer olduğunu dusünúyorsanız hizmetli ile iltibata geçiniz saygılar iyi vikiler --Doruk843 14:03, 24 Kasım 2016 (UTC)

Ferhat Akın silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ferhat Akın) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ferhat Akın sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--II. Niveles 10:25, 5 Aralık 2016 (UTC)