Kullanıcı mesaj:Upelluri/Arşiv-Aralık2015

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

İBP Sorumluluğu[kaynağı değiştir]

Merhaba, iş biriliği projelerinde en aktif kullanıcı siz görünüyorsunuz. Sizin de farkında olduğunuz gibi son haftalarda, İBP'lerde oluşan aksamalardan dolayı, sizin sorumlu adayı olmanızın projeler açısından olumlu olacağını düşünüyorum. Saygılarımla. Sefa Sungur ✉ Mesaj 13:00, 27 Aralık 2015 (UTC)

Merhaba, teşekkürler böyle düşündüğünüz için ancak yeterince sorumlu olduğunu düşünüyorum. eğer sorumlular devam etmek istemezse belki. Şimdilik teşekkürler. İyi vikiler. --Teacher0691 (mesaj) 19:12, 27 Aralık 2015 (UTC)

Selam Sefasungur, Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Başlamadan önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları yeniden okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriyeye ya da hizmetli arkadaşlarımdan birine sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız okuyucuya gösterilmeden önce devriyeler tarafından incelenmeyi bekleyen değişiklikleri Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişikliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiniz. Anlamadığınız veya emin olamadığınız değişikliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanı bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler#mw-prefsection-gadgets sayfasında işinizi kolaylaştırabilecek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olmazı diyebiliriz.

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni eklenen katkıları da canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program bir değişikliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Ayrıca programda diğer çevrim içi Huggle kullanıcıları ile fikir alışverişi yapabileceğiniz bir chat penceresi de var.

Çok konuştum biliyorum. Haydin kolay gelsin. :) -- OkanfanEvet benim? 07:52, 28 Aralık 2015 (UTC)

yazdiginiz haydariye ile ilgili yazi da sadece kendi soyunuzu onde tutup gercekleri farkli yansitmissiniz haydariyenin tarihinde bejanidzeleri soy agacini anlatmaniz o koyde eziyet ceken yasiyan mucadele edip olen insanlari yok saymaktir. esefle kiniyorum sizi. Aslanay16 (mesaj) 16:07, 28 Aralık 2015 (UTC)

Benim Haydariye, Gemlik'le bir alakam yok, kendi soyumda oradan gelmiyor :) Bunu nereden çıkardığınızı anlamadım. Sizin değişikliğimizin geri alınmasının nedeni, Gerçek tarih gibi bir başlık atıp, altında tamamen imla hataları ile dolu ve doğrulanamaz içerik eklemenizdendir. Saygılar Sefa Sungur ✉ Mesaj 16:12, 28 Aralık 2015 (UTC)

haydariye hakkinda[kaynağı değiştir]

neden bejanidze lerin tarihini haydariye köyü nün sayfasinda anlatiyor sunuz öncede n muhtar isimleride yazardi sayfa sadece bejanidzeler olmuş o zaman ismi bejanidzeler olarak deistirin. Aslanay16 (mesaj) 16:32, 28 Aralık 2015 (UTC)

Yeniden merhaba Aslanay16 size gönderdiğim mesajda yazdığım gibi madde ekleme, düzenleme ve mesaj göndermeden önce lütfen Vikipedi biçem kitabı ve Vikipedi politika ve yönergeleri sayfalarını inceleyiniz. Saygılar. Sefa Sungur ✉ Mesaj 16:38, 28 Aralık 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 2. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba Sefasungur,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Taslak konumunda olan maddelerin geliştirilmesi konulu projede 2. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Ozankra (mesaj) 19:53, 28 Aralık 2015 (UTC)