Kullanıcı mesaj:Ultraslansi/Arşiv 1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Galatasarayli futbolcular[kaynağı değiştir]

Merhaba,

surdaki yaptiginiz gibi galatasarayli futbolcular üzerine yaptiginiz degisiklikler üzerine birkac birsey söyleyecektim. eger futbolcu bilgi kutusunda mac sayisi degistirdigi zaman güncelleme tarihinde degistirmek gerekiyor. bunu yapabilirseniz iyi olur. bide genelde vikipedide mac ve gol sayilari bir sezon boyunca sadece 2-3 kez güncellense madde üzerine degisiklik sayisi gereksiz yere kabarmaz. bu söyledigim noktalara dikkat ederseniz iyi olur

hayirli vikiler--Xberger 21:16, 26 Eylül 2011 (UTC)

Futbolcu fotoğrafları[kaynağı değiştir]

Selamlar, Galatasaraylı futbolcuların fotoğraflarını yüklediğinizi görünce sormak istedim: Acaba diğer kulüplerin futbolcu fotoğraflarını da Commons'a yükleyebilir misiniz? Vikipedi'de Türk futbolcuların görsel olarak pek fazla dosyası yok. Kısmen de olsa büyük bir eksikliğimizi gidermiş olursunuz. İyi çalışmalar.--Myrat ileti 20:31, 16 Ekim 2011 (UTC)

Tamam koymaya çalışacağım :) ultraslansi [[Kullanıcı mesaj:Myrat|

Resim ekleme[kaynağı değiştir]

Merhaba, Ultraaslansi. Futbolcuların fotoğraflarını çektiğin ve Viki projelerine yüklediğin için çok teşekkürler. Fakat resimleri maddelere koyarken "File:" yerine "Dosya:" diye koyarsan daha iyi olacaktır. -- Supermæn mesaj · katkılar 15:37, 29 Ekim 2011 (UTC)

Galatasaray A2[kaynağı değiştir]

Merhaba, Ultraaslansi. Galatasaray A2 sayfasında içerik boşaltımı yapmayınız. -- musmus44444 mesaj · katkılar 13:44, 13 Kasım 2011 (UTC)

ok kardeşim önemli ouncuları yazmıştım sayfada o yüzden sildim önemli olmadığını düşündüğüm için..

Selam. Eklediğiniz resimler gerçekten sizin eseriniz mi? Milesbroke 22:46, 14 Ocak 2012 (UTC)

Evet ben maça gitdiğimde tribünden çekiyorum ama sadece Arena'da oynanan maçlarda çekebiliyorum. ultrAslansi Fanatiksin herhalde :) Milesbroke 22:53, 14 Ocak 2012 (UTC) Evet çok :) Deplasmana gelen takımları da çekmeye çalışıyoru çünkü vikipedide fotoğraf sorunu var. Kimse çekip yüklemiyor. ULTRASLANSİ 22:50, 14 Ocak 2012 (UTC)

Ben de Galatasaraylıyım ama fanatik olamıyorum bir türlü :) Ha birde mesajları mesaj sayfama atarsan daha iyi olur. Çünkü böyle zor oluyor. Milesbroke 22:53, 14 Ocak 2012 (UTC)

Tamam eyv. beni takibe devam... :)

İşimiz bu :) Milesbroke 22:55, 14 Ocak 2012 (UTC)

Selamlar. Oyuncular ve kadro şablonlarındaki güncellemeler için elinize sağlık gerçekten. Ufak ama önemli değişiklikler bunlar. Sizden ricam vardı birkaç tane ufak. Her kulübün maddesi var bildiğiniz gibi. Bu maddelerdeki kadro başlıklarını da eş zamanlı olarak güncelleyebilir misiniz? Yine bu maddeler ve şablonlarda güncelleme tarihleri de var. Bu tarihleri de uygun olarak güncellersek ikilemde kalıp da tarihle uyumlu mu acaba diye düşünmeyiz, işler hızlanır, kolaylaşır :) Ek olarak bir de bu kulüplerin, sezon maddeleri var. Orduspor 2011-12 sezonu gibi. Onlarda da paralel güncellemeler gerekiyor. Son olarak mackolik isimli siteden haberiniz var sanırım. Oraya bakarak güncelleme yapabilirsiniz, gayet güzel ve güncel veri tabanları var. Tabii tüm bunları yapmak zorunda değilsiniz, yalnızca genel bir bilgi vermek istedim naçizane. Sormak istediğiniz bir şey olursa mesaj atabilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.--RapsarEfendim? 18:37, 31 Ocak 2012 (UTC)

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için bir dahaki sefere o konudada yardımcı olurum iyi çalışmalar. Ultraslansi

Rica ederim. Bir de cevaplarınızı benim mesaj sayfama atabilirseniz daha iyi olur. Son değişiklikler kısmında, şans eseri gördüm cevabınızı :) İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 18:57, 31 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba Rapsar, editor olmak icin ne yapmam gerekiyor? Futbol konusunda size yardimci olabilecegimi ve yukunuzu azaltabilecegimi dusunuyorum. Necati Ates , Kazim Kazim, Emmanuel Eboue gibi sayfalari duzenledim.Ultraslansi

Merhaba. şuranın tartışma sayfasından başvuru yapmak gerekiyor. Sonrasında da kullanıcılar, katkılara göre aday kullanıcıyı değerlendiriyor.--RapsarEfendim? 20:38, 1 Şubat 2012 (UTC)

İyi akşamlar, başvuruda bulundum cevap ne zaman gelir acaba ?.Ultraslansi

Başvuruyu gören kullanıcılar yorum yapar zamanla. En geç beş güne kadar sonuç belli olur. İyi geceler.--RapsarEfendim? 22:40, 1 Şubat 2012 (UTC)

Futbolcu fotograflari[kaynağı değiştir]

Merhaba,

öncelikle yükledigin futbolcu fotograflari icin cok sagol. altindegerinde bunlar. Senden bir ricam olacak. eger bir daha maca gidip fotograf cekme imkanin olursa, teknik direktörlerin vs. de fotografini cekebilirsen iiy olur. mesela Hasan Şaş, Ümit Davala'nin resimleri yok. Yada rakip takimin teknik kadrosundanda cekerbilirsen cok iyi olur. böylelikle süper ligde bircok futbolcu ve teknik adamin fotografina sahip olmus oluruz. vikipedideki katkilarin cok olumlu. böyle devam etmeni diliyorum. hayirli vikiler--Xberger 15:56, 2 Şubat 2012 (UTC)

Teşekkürler çekmeye çalışırım :) Çok memnun oldum benimde bir isteğim olacak editörlük için başvurdum cevap gelmedi ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusun ? --Ultraslansi Bu arada Ümit Davala'ya fotoğraf ekledim :)18:56, 2 Şubat 2012 (TSI)

tabi. Önce suradan editör basvurusu yapmalisin. sonra diger kullanicilar senin hakkinda oy kullanacak. cikan oylara göre seni editör yapip yapmama karari verilcek. ama bence sen kesin olusun. yani basvur gerisi gelir. kolay gelsin--Xberger 18:14, 2 Şubat 2012 (UTC)

Selam tekrardan. Ümit Davala maddesine eklediğiniz resmi siz çekmemişsiniz, Twitter hesabından almışsınız. İnternette, rastgele resimler bulup yükleme gibi bir durum yok Vikipedi'de. Telif haklarını ihlal etmiş oluruz ki bu da politikalarımıza aykırı. Tekrarlamamanızı rica edeceğim. Sevgiler.--RapsarEfendim? 18:19, 2 Şubat 2012 (UTC)

Tamam ben zaten ilk maçta resmini çekip değiştiricem :) Ultraslansi 8:56, 2 Şubat 2012 (TSI)

Dediğim gibi tekrardan yapmanızı rica ederim. Vikipedi'yi bir kenara bırakın, yasal olarak suçtur bu. Neyse, editörlük başvurunuz var zaten alt kısımda, ikinci kez yapılmasına gerek olmadığından değişikliği geri aldım. Bilginize.--RapsarEfendim? 18:39, 2 Şubat 2012 (UTC)





Subjektif yorumlar[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Öncelikle Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yaptığınız değişikliklerin çoğunda denk geldiğim için bu mesajı yazmayı gerekli gördüm. Vikipedi, bir ansiklopedi olduğundan dolayı; örnekle açıklamak gerekirse futbolcu maddelerinde "Müthiş bir gol atmıştır." veya"... maçında büyük önemi vardır." gibi bilimsel anlamda doğrulanamaz, ansiklopedide göremeyeceğiniz, görürseniz de yadırgayacağınız kişisel yorumlar yazmıyoruz. Katkılarınız için tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Utku Tanrıveremesaj 22:51, 7 Şubat 2012 (UTC)

Teşekkür ederim dikkat edeceğim :)) Kullanıcı:Ultraslansi

O zaman hemen danışıyım ben. Editörlük için başvurdum fakat 1 haftadır cevap gelmedi bana yardımcı olursanız çok memnun olurum :)Kullanıcı:Ultraslansi

  • Biraz daha zaman... :) Utku Tanrıveremesaj 00:04, 8 Şubat 2012 (UTC)
  • Teşekkürler ben bilmiyordum red-edildiğimi. İyi çalışmalar. Yardımlarınız için teşekkürler Kullanıcı:Ultraslansi
  • Doğrudan "reddedilmek" olarak algılamayın lütfen. Orada hakkınızda yazılan yorumları okurken ben sizin adınıza mutluluk duydum. Biraz daha deneyim kazandıktan sonra çok başarılı bir editör olacağınızın göstergesidir bence o yorumlar. :) İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 12:29, 8 Şubat 2012 (UTC)
  • Haklısınız tabii teşekkür ederim ama bilmiyorum. artık madde düzenlemiyeceğim sadece commons'a resim ekleyerek katkıda bulunacağım. Ne mutlu ki sizin gibi kullanıcılar var... :) Kullanıcı:Ultraslansi
  • Elbette sizin kararınızdır; ama ben madde alanında da katkılarınızı görmeyi dilerim. Size ilk mesajımı yazmama neden olan konu ve bazı temel politikalarla ilgili bilgi ve deneyim kazandıktan sonra iyi bir editör olacağınıza da yürekten inanıyorum. İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 12:44, 8 Şubat 2012 (UTC)
  • Teşekkürler o zaman o alandada katkılara devam edeceğim. :Kullanıcı:Ultraslansi
  • Teşekkürler. Aklınıza takılan bir şey olduğu takdirde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım her zaman. Tekrar iyi çalışmalar dilerim. Utku Tanrıveremesaj 12:55, 8 Şubat 2012 (UTC)

Neden olumsuz oy verdiğinizi hala anlamış değilim 1 yada 2 kere kendimi tutamayıp yazmıştım herkes hata yapar ama böyle davranırsanız karşınızdakilerii küstürürsünüz. Size iyi çalışmalar bir süre yokum. Arada fotoğraf yüklerim. Bir ara zaman ayırıp yaptığım katkılarada bakarsanız sevinirim..... Ultraslansi

Hala anlamış değil misiniz? Orada sebeplerimi belirttim zaten. Aynı sebepten başka olumsuz oylar ve size gönderilen mesajlar var. Alınacak bir durum yok ortada. Herkes hata yapabilir, biz de yaptık zamanında. Hata yapa yapa doğrusunu buluyoruz. Hangimiz bisiklete ilk bindiğimizde düşmedi ki?--RapsarEfendim? 12:27, 8 Şubat 2012 (UTC)

Herkes hata yapıyor haklısınız ama ben bir yada iki kere hata yaptım ve bunun üstüne bir çok madde düzenledim ve vikipedi'de futbol maddelerine fazla katkıda bulundum hatta çoğu futbol maddesi 2 3 yıldır güncellenmemişti. Her neyse Peki varmı böyle hiç hata yapmayan kullanıcı aradığınız gibi benim bildiğim hatasız kul olmaz. Merak ettim sadece iyi çalışmalar. Ultraslansi

Hatasız olan kullanıcı elbette yok. Ancak yeni bir kullanıcısınız ve yapılan hataların mümkün olduğunca az olmasını beklemek zorundayız. Ne kadar tecrübe kazanırsanız, hata oranı o kadar düşer. Sadece biraz zamana ihtiyacınız var. Olumlu gidişat devam ederse zaten editör olacaksınız. Büyütülecek bir şey değil zaten editörlük.--RapsarEfendim? 12:38, 8 Şubat 2012 (UTC)

Peki o zaman teşekkürler Resim ekleyeceğim sadece :) Ultraslansi

Siz bilirsiniz, tercih meselesi.--RapsarEfendim? 12:48, 8 Şubat 2012 (UTC)
  • Bence biraz fazla alınganlık yapıyorsun dostum, bak örneğin şöyle düşün; sen oradaki ansiklopedik olmayan cümlelerini editör olarak yapmış olsan, ben veya başka bir editör bu sayfayı incelenmiş olarak göreceğinden dikkat etmeyecek ve o sayfa gözden kaçacaktı. Kim bilir kaç ay belki de yıl o üslupta kalacaktı sayfa sonra da zaten vikipediye laf atmak için yer arayan basın, kişi ve kurumlar böyle ufak şeyleri büyütecekler vs. ondan ziyade böyle bir üslupta sayfanın vikipedide olmasını hiç birimiz istemeyiz değil mi? Ben açıkçası katkılarının çok olumlu olduğunu orada da belirttim ve bunun farkındayım ama sen de takdir edersin ki editörlük için bazı kriterler getirmeliyiz, zaten editörlük yani sürüm kontrolü sisteminin amacı da bu değil mi? Sayfaların içeriklerini kontrol altında tutmak. O yüzden ben mutlaka katkılarınıza devam etmeni temenni ediyorum bir sonraki editörlük başvurunda benim ve rapsar'ın belirttiği noktaya dikkat edersen benim oyum destek olacaktır, katkılarının devamını görmek dileğiyle, iyi çalışmalar.-- s a y z ' ı nu s u 13:11, 8 Şubat 2012 (UTC)

Yarin Galatasaray macina gidecegim Hasan Sas ve Umit Davalaninda fotografini cekeyimmi sizce? Ultraslansi

İsterseniz çekin :) Resimleri eksik onların, olsa iyi olur tabii :)--RapsarEfendim? 23:37, 10 Şubat 2012 (UTC)
Ben de gidiyorum, fotoğraf makinem yanımda olacak bugünkü maçta, çekebildiğim kadar fotoğraf çekeceğim uygunlarını yüklerim buraya -- s a y z ' ı nu s u 11:02, 11 Şubat 2012 (UTC)

Tamamdır hangi tribündesiniz  :)) Ultraslansi

hop hop hop!!!!!! renktaş falan ayıp oluyor Ben Beşiktaşlıyım, sadece Arena'da daha önce maç izlemedim meraktan gidiyorum -- s a y z ' ı nu s u 12:09, 11 Şubat 2012 (UTC)
Ben 2 hafta sonra Türkiyede yokum maalesef, birazdan çıkacağım evden stadın oradan alacağım bileti, yer kalır diye düşünüyorum, kale arkalarından birinden alırım işte -- s a y z ' ı nu s u 12:17, 11 Şubat 2012 (UTC)

Kale arkasında sanmıyorum bilet kalıcpğından ama inşallah şansınıza olur.Ultraslansi

  • Sahayı beğendinizmi bilet bulabildinizmi kale arkasından :)) Ultraslansi
Evet buldum pegasus ortadaydım... Stad harikulade, müthişti doğrusu çok beğendim ama taraftar için aynı şeyi söyleyemem çarşı'nın çok çok gerisinde ama yine de iyiydi zira Çarşı farklı bi boyut taraftarlıkta -- s a y z ' ı nu s u 20:17, 11 Şubat 2012 (UTC)

Haklısın Çarşı ayrı bir dünya ama Çarşı çok küfürlü tezahurat yapıyor.. Bugün değilde keşke derbi'de geseydin taraftar görürdün ama güzel maçtı :) Ultraslansi

Evet güzel maçtı, dondum birazcık ama -- s a y z ' ı nu s u 20:26, 11 Şubat 2012 (UTC)

Aynen çok soğuktu yaa ama sen birde geçen hafta görücektin 3 kazak giydik arkadaşlarla :) Ultraslansi

Ha ha ya çok fazla cereyan yapıyor o arka girişlerle stadın üstü, devre arası kafetarya'ya nasıl koştum anlatamam -- s a y z ' ı nu s u 20:32, 11 Şubat 2012 (UTC)

Aynen off fena neyse güzel ortam görmüş oldun boşver :) Ultraslansi


Çektim çok güzel oldu yüklüyorum şimdi :) Ultraslansi

Eyvallah :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 20:37, 11 Şubat 2012 (UTC)

File: / Dosya:[kaynağı değiştir]

Maddelere resim eklerken File: yerine Dosya: kullanman daha iyi olur. -- Supermæn mesaj · katkılar 10:32, 31 Mart 2012 (UTC)

  • Tamamdır şimdi gördüm geç cevap için özür dilerim... Ultraslansi
  • Merhabalar sizden bir konuda yardım isteyecektim mümkünse :) Ben bir Logo eklemek istiyorum bundada Telif Hakkı problemi olurmu Logo'yu nasıl yükleyebilirim ? Kullanıcı:Ultraslansi
Merhaba. Bir logo "ekmek" istiyorum diye okudum, dedim ne diyorsun :) Logo yüklemek için Allsvenskan maddesindeki logonun içeriğini kopyalayıp, kendi logona göre madde ve kaynak düzeltmesi yapabilirsin.--RapsarEfendim? 20:25, 7 Nisan 2012 (UTC)
O zaman şunu örnek alabilirsin ;)--RapsarEfendim? 20:38, 7 Nisan 2012 (UTC)
  • Teşekkürler :) Peki bu resmi direk kaydetip commons'a yüklesem problem olmaz değilmi (Lisans'ı falan altına yazacağım tabiiki) :) Ultraslansi (mesajkatkılar)
Olur. Commons'a yalnızca özgün lisanslı dosyaları yüklüyoruz. Yani ya oluşturan kişi bizzat, telif taklarından vazgeçerek yükleyecek, ya bu haklarından vazgeçerek yayınlanmış bir dosya olacak, ya dosyayı oluşturan kişi kullanıma izin verecek ya da oluşturan kişinin vefatından 70 yıl geçmesi gibi bir takım özel durumlarla kamu malı olacak. Bunlar dışında takım logoları, üniversite armaları, şirket logoları vs Commons'a yüklenemiyor. Türkçe Vikiye yüklemen gerekiyor.--RapsarEfendim? 20:46, 7 Nisan 2012 (UTC)
Logo işte :) Üretim tarihine ve üreten kişiye bakmak gerek illa Commons'a yükleyeceğim diyorsan. Üreten kişi vefat edeli 70 yıl olmuş mu? Olmamıştır muhtemelen.--RapsarEfendim? 20:50, 7 Nisan 2012 (UTC)
Madde adları kişilerin "bilinen" adları oluyor. Hakan Kadir Balta değil, Hakan Balta diyoruz mesela. Ya da J.R.R. Tolkien. Culio'nun da ilk adı kullanılmıyor genelde.--RapsarEfendim? 21:04, 7 Nisan 2012 (UTC)
  • Merhaba Rapsar :) Flickr'dan her fotoğrafı yükleyebilirmiyim yada nasıl yüklerim ? Ultraslansi
Merhaba. Telif haklarından vazgeçilen resimleri yükleyebilirsin. Ancak zaten bu resimlerin büyük kısmı başka kullanıcılar tarafından Commons'a yüklenmekte. Galatasaray SK maddesinde bir Leeds maçının resmi vardı. O örneği inceleyebilirsin.--RapsarEfendim? 11:52, 10 Nisan 2012 (UTC)

Süper Final[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Rapsar futbolcu bilgi kutusuna sence Süper Final maçlarınıda ekleyelimmi? Ultraslansi
Merhaba. Zaten lig maçları kapsamında olduğundan eklenmeli.--RapsarEfendim? 15:20, 15 Nisan 2012 (UTC)

Kolay gelsin. Futbolcu fotoğraflarını nereden buluyorsunuz :)? MEOGLOBALBana mesaj atın 19:56, 15 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba fotoğrafların çoğunu kendim çekiyorum diğerlerini ise diğer takımları tutan ve fotoğraf çeken arkadaşlarımdan alıyorum... ultraslansi

Bayağı fotoğraf ekliyorsunuz da ondan şaşırdım. Kolay gelsin. Bu arada imzanızda mesaj problemi var. MEOGLOBALBana mesaj atın 19:59, 15 Mayıs 2012 (UTC)

Merhabalar üstad :), http://commons.wikimedia.org/wiki/File:İbb-Beşiktaş.jpg adlı dosyayı Flickr'dan yükledim bir problem olurmu ? Kullanıcı yüklememe izin verdi. Şimdiden teşekkürler kolay gelsin.Kullanıcı:ultraslansi

  • Selamlar. Flickr'a yüklenen resimlerin otomatik olarak özgür lisanslı sayılma gibi bir durumları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta eğer görseli Flickr'dan aldıysan Commons'ta onunla ilgili bir şablon vardı ama hatırlayamadım şablonu. İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 06:08, 16 Mayıs 2012 (UTC)

Futbol Oscar Ödülleri[kaynağı değiştir]

Merhaba. Sorun, bu şablonlardaki "ad" parametresinin yanlış yazılmasından kaynaklanıyordu. Şurada görebileceğin üzere bu parametreyle şablon adı aynı olmalı. İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 20:12, 16 Mayıs 2012 (UTC)

Selamlar. Sen de tesis tesis geziyor musun ne? :) Resimler güzel, eline sağlık. Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 18:24, 20 Mayıs 2012 (UTC)

Yılın takımı şablonu[kaynağı değiştir]

Selam Ultraslansi.

Şu şablondaki 11 futbolcuyu belirleyen kurum veya kuruluş nedir ? --Emyilmesaj 23:21, 3 Haziran 2012 (UTC)

Habertürk'te şöyle bir 11 var : http://www.htspor.com/futbol/haber/744916-haberturkcom-okurlari-yilin-kadrosunu-secti --Emyilmesaj 15:58, 7 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Rapsar Nasılsın ? bir sorum olacak şu linkteki fotoğrafı Flickr'dan aldım http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Dany_Nounkeu_Johan_Elmander.jpg Şablonunu doğru düzenlemişmiyim fotoğrafın ? .--ultrAslansiBurdayım :)

Eyvallah, sen de iyisindir umarım. Benim bu lisans işleriyle pek bilgim yok açıkçası. Kullanıcı:Takabeg anlar bu işlerden, ona danışmanı öneririm.--RapsarEfendim? 09:56, 15 Haziran 2012 (UTC)

Teşekkürler bende iyiyim Kullanıcı:Takabeg 'e mesaj attım cevap bekliyorum. Bu arada Umut Bulut sayfasında ve Galatasaray takım şablonunda Umut Bulut'un takımı Galatasaray olarak gözüküyor fakat henüz resmi bir açıklama gelmedi o yüzden doğru değil bence... .--ultrAslansiBurdayım :)

Resmi açıklama çok geç geliyor/gelebiliyor biliyorsun ki. Kesin bir bilgi bu görebildiğim kadarıyla. Hani, bitti bitecek tarzı spekülasyonlardan değil, kesin haber. Demba Ba gibi değil yani :) Birkaç güne kadar resmi siteye de yansır muhtemelen.--RapsarEfendim? 10:33, 15 Haziran 2012 (UTC)

Evet haklısın ama biliyorsun Galatasaray'ın sağı solu belli olmuyor. Podolski,Keita,Reyes,Forlan,Fabiano ve Shaqiri gibi oyuncularda borsaya bildirilmişti fakat her zamanki gibi şu KAP laneti yüzünden transferler gerçekleşemedi. Resmi sitedende 2-3 günü geçince insan korkuyor acaba yine KAP lanetimi olacak diye.. Birde sence Editörlük için adaylığımı koyayımmı üşeniyorum yazı yazmak için :D --ultrAslansiBurdayım :)

Senin tercihin tamamen, sen bilirsin.--RapsarEfendim? 10:48, 15 Haziran 2012 (UTC)
Ultraslansi selam, konuyla ilgili bir şey diyip kaçıcam onun için yeni başlık açmadım. Umut'la aynı şekilde senin açtığın Sol Bamba maddesinde de Trabzonspor ile ilgili de resmi açıklama yok. Kesin bilgi midir bu? Değilse kesinleşene kadar geri alsak mı o kısımları?–h.çağrımsj 11:19, 15 Haziran 2012 (UTC)
  • Merhabalar, Commons'a Flickr'dan dosya yüklerken bilmeniz gereken birkaç detayı anlatabilirim sanırım... Öncelikle, Commons'a sadece BY (CC-BY) veya BY SA (CC-BY-SA) lisansındaki dosyalar kabul ediliyor Flickr'dan. Noncommercial (NC), No derivative works (ND) veya All Rights Reserved (Copyright) lisansı altındaki dosyalar ise siliniyor. Bilginize... --BilalOkms[o.O] 11:33, 15 Haziran 2012 (UTC)
  • Dosyayı yükledim, buradan değişiklik yapabilirsiniz isterseniz üzerinde ya da bir kategori filan ekleyebilirsiniz. İyivikiler... :) --BilalOkms[o.O] 08:23, 17 Haziran 2012 (UTC)
Şöyle düşün, resmin resmini çekmişsin :) Resmin telif hakları da saklı olduğundan silinmesi isteniyor.--RapsarEfendim? 20:43, 17 Haziran 2012 (UTC)
  • Tekrar Selam Rapsar, hakemlerden Mustafa Kâmil Abitoğlu'nun A'sını şapkalı yazmadım o yüzden şapkalı arayınca çıkmıyor bu konuda yardım edebilirmisin Rapsar direk yönlendirme falan yapabilirmisin ?? --ultrAslansiBurdayım :)
İsmi gerçekte nasılsa, o şekilde olmalı. Dediğine göre "Mustafa Kâmil Abitoğlu" şeklindeymiş, taşımayı yaptım. Maddeyi bu şekilde açıp, sonra da "Mustafa Kamil Abitoğlu" maddesini "#YÖNLENDİRME [[Mustafa Kâmil Abitoğlu]]" şeklinde oluşturabilirsin, Milli Küme yönlendirmesinde olduğu gibi. Bu arada kişilerin söylediği sözlere mümkün olduğunca az yer vermekte fayda var, pek ansiklopedik değer taşımıyorlar zira. Güzel sözler olursa Vikisöz'e ekleyebilirsin bu arada :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 14:47, 18 Haziran 2012 (UTC)

Teşekkürler Rapsar :) dikkat edeceği o konuda. Bu arada Trabzonspor için 2012-2013 sezonunu açtım fakat galiba yanlış isimlendirdim rica etsem bakabilirmisin--ultrAslansiBurdayım :)

Üst kısımda bulunan "taşı" sekmesine basarak uygun ada taşıyabilirsin :) Bir önceki sezonun maddesi nasıl adlandırılmışsa, ona uyum sağlamakta fayda var.--RapsarEfendim? 15:37, 18 Haziran 2012 (UTC)

Volkan Demirel[kaynağı değiştir]

Merhaba Ozankra, Vikipedi'de yaptığın katkılar muazzam (özellikle Fenerbahçe ile ilgili) Dirk Kuyt, Jérôme Rothen ve Moussa Sow maddelerine inanılmaz katkı sağlamışssın. Vikipedi'de maddeleri gezerken Volkan Demirel'in maddesinin içinde neredeyse hiç bir bilgi olmadığı'nı gördüm içeriğini birazcık geliştirebilirmisin müsait olunca ? --ultrAslansiBurdayım :)

Aslında iyi olur da şu an eskisi kadar fazla girememekteyim. Zaten fazla etkin olmadığım açtığım ve düzenlediğim maddelerden belli. Tabbi zaman buldukça Volkan Demirel maddesini de uzatırım. Sonuçta Türkiye'nin en iyi kalecisi. :) Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra (mesaj) 18:00, 18 Haziran 2012 (UTC)
Çok iyi olur mutlaka çok ziyaret alıyordur. ama en iyi kaleci konusnda katılmıyorum :))) Bence Fernando Muslera ... :)) --ultrAslansiBurdayım :)
:)))) --Ozankra (mesaj) 18:03, 18 Haziran 2012 (UTC)

Editörlük II[kaynağı değiştir]

Merhaba. Acaba tekrar editörlük için başvuru yapmak ister misiniz? 4 ay geçmiş eski başvurunuzun üzerinden. Belki topluluğun fikri değişmiştir. Ara sıra yaptığınız değişikler karambole gidiyor da. :) İyi çalışmalar.--Myrat ileti 21:28, 18 Haziran 2012 (UTC)

Teşekkürler Myrat başvurdum İnşallah cevap olumlu olur :)--ultrAslansiBurdayım :)

Hocam bu arada oyunuzu kullanabilirmisiniz ? --ultrAslansiBurdayım :)


Biraz daha dikkat etmen gerek ama. Ayrıca sana kalmış ama bence adaylıkta sabır iyidir. Ben 3000 küsur değişikliğe kadar bekledim ve hiç karşı oyu almadan editör oldum. Göz kırpma Bir de resimlerin daha yeni olması iyi ama sen kalitesine dikkat et. Ona göre resimleri ekle ve değiştir. -- Supermæn (mesaj) 09:17, 19 Haziran 2012 (UTC)

Resimleri de "File:" yerine "Dosya:" yazarak kullanır mısın? -- Supermæn (mesaj) 09:26, 19 Haziran 2012 (UTC)
Zararı yok da, burası Türkçe Vikipedi, Türkçe kullanmak daha iyi olur. -- Supermæn (mesaj) 09:31, 19 Haziran 2012 (UTC)

EDİTÖRLÜK[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar, kaç olumlu oy alınca editör olunuyor ? --ultrAslansiBurdayım :)

Merhaba. Belli bir kriteri yok bunun, başvuruyu kapatacak olan hizmetli genel kanı, yorumlar ne yöndeyse ona göre işlem yapıyor.--RapsarEfendim? 15:12, 19 Haziran 2012 (UTC)
Editör grubuna ekleme işlemini gerçekleştirdim az önce Ultraslansi.
Sevgiler
Vito Genovese 14:17, 21 Haziran 2012 (UTC)
Tekrar hoşgeldin, uzun zamandır hak ettiğini düşündüğüm bir haktı senin için bu. Umarım başvurunda yazanları ben anlamadım ama sen anlamışsındır ki, aslında seni yakından takip eden ve tek tek tüm kontrolleri yapan ben, zaten bunlara gerek bile olmadığını biliyorum. Bu nedenle sana kolay gelsin. Senin gibi bir Editör bize çok şey kazandıracak. Saygılar. ...--inc.еle. vposta 14:25, 21 Haziran 2012 (UTC)
Uzun süredir beni takip ettiğini farkettim çok teşekkürler seni utandırmayacağım :) --ultrAslansiBurdayım :)
Abi yukarıdaki gibi bir mesaj atmışsın ama beni yüceltiyorsun. Lütfen yapma böyle. Altı, üstü, hepi, topu sen gibi bir adamın. Beni mahcup etmişsin. Allah razı olsun. Ben olsam da olmasam da sen zaten iyisin.--inc.еle. vposta 21:33, 21 Haziran 2012 (UTC)

Editörlüğün hayırlı olsun. -- Supermæn (mesaj) 18:21, 21 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba, yukarıda editörlük için tekrar başvuru yapmanı istemiştim ama sonra o mesajı attığımı bile unutmuşum. Haliyle oy da kullanamadım. Kusura bakma. Neyse editör olmuşsun nihayet. :) Hayırlı olsun, iyi çalışmalar.--Myrat ileti 20:01, 21 Haziran 2012 (UTC)

Teşekkürler kardeşim :)) --ultrAslansiBurdayım :)

Erman Kunter[kaynağı değiştir]

Merhaba Ultraslansi,

Şurada değişiklikleri reddetmişsin ama burada bir vandalizm durumu söz konusu değil.

Vito Genovese 14:10, 22 Haziran 2012 (UTC)

Evet reddettim çünkü O topa top derken biz bop diyorduk gibi hayali açıklamalar'dan bahsetmişler şu anda o madde üzerinde çalışmaktayım. --ultrAslansiBurdayım :)

Bu ifade dışındaki değişikliklerde herhangi bir sorun var mı?

Vito Genovese 14:13, 22 Haziran 2012 (UTC)

Bu durumda sen haklısın. Vaktini aldım, kusuruma bakma lütfen.

Sevgiler

Vito Genovese 14:17, 22 Haziran 2012 (UTC)

[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar, http://en.wikipedia.org/wiki/File:ShenhuaFC.png linkindeki logo'yu Shangai Shenua sayfasında kullanmak istiyorum fakat Logo gözükmüyor bunun nedeni nedir acaba ? --ultrAslansiBurdayım :)

Selam Ultraslansi.
Rapsar'a yazdığın mesajı gördüm cevap vereyim dedim. Sadece commons'a yüklü resimleri o şekilde kullanabiliyoruz. Takım amblemi gibi resimler adil kullanıma giriyor. Bu nedenle her vikiye ayrı ayrı yükleniyor. İngilizce'deki resmi önce bilgisayara kaydedip sonra buraya yüklemeli, en son olarak şu resimdekini örnek alarak adil kullanım gerekçesini ve lisans şablonunu eklemelisin. İyi çalışmalar. --Emyilmesaj 15:36, 22 Haziran 2012 (UTC)

Shanghai Shenhua FC maddesinde sana yardım etmemi ister misin? Ben de o maddeyi başlatmayı düşünüyordum da. -- Supermæn (mesaj) 15:43, 22 Haziran 2012 (UTC)

Shangai Shenua Logo[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar, http://en.wikipedia.org/wiki/File:ShenhuaFC.png linkindeki logo'yu Shanghai Shenhua sayfasında kullanmak istiyorum fakat Logo gözükmüyor bunun nedeni nedir acaba ? --ultrAslansiBurdayım :)

Merhaba. Logolar adil kullanım (AK) dosyalarıdır ve telif hakları saklıdır. Bir AK dosyası ancak, ekleneceği maddeye çok fazla değer katıyorsa (ve bu değeri katacak serbest lisanslı dosya ekleyebilmek olması değilse) kullanılır. Kulüp logoları, kitap/albüm/film kapakları, üniversite logoları vs bunlara örnek. Dolayısıyla kulüp logosunu Türkçe Vikipedi'ye de yüklemek gerekir. Allsvenskan maddesindeki logonun içeriğini aynen kopyalayıp, yüklediğim logoya yapıştırıyorum ben. Dosyayı yükleyip, içeriği o dosyaya kopyalayabilir ve gerekli değişiklikleri (kullanıldığı madde ve kaynak bilgisi) yapınca sıkıntı kalmayacaktır. İyi günler.--RapsarEfendim? 16:15, 22 Haziran 2012 (UTC)

Shanghai Shenhua FC maddesi böyle daha iyi sanki. -- Supermæn (mesaj) 07:05, 23 Haziran 2012 (UTC)

Bir şey değil. Açtığın maddelerde her zaman yardım edebilirim. -- Supermæn (mesaj) 10:54, 23 Haziran 2012 (UTC)
Elimden geldiği kadar yaparım. -- Supermæn (mesaj) 10:57, 23 Haziran 2012 (UTC)
Öncelikle maddedeki yönlendirmeleri falan düzenlerim, sonra onu da yaparım. -- Supermæn (mesaj) 11:00, 23 Haziran 2012 (UTC)
Tam düzeltmiştim, değişiklik çakışması oldu. Göz kırpma -- Supermæn (mesaj) 11:05, 23 Haziran 2012 (UTC)

Diego Ribas da Cunha[kaynağı değiştir]

Bir şeyler yazdım ama, beğenecek misin bakalım? Bu arada arşiv kısmını kapmışsın benden. -- Supermæn (mesaj) 11:12, 23 Haziran 2012 (UTC)

Olsun, bir şey olmaz. -- Supermæn (mesaj) 11:13, 23 Haziran 2012 (UTC)

Kaynak, milli takım golleri, kulüp istatistikleri, kişisel hayatı... -- Supermæn (mesaj) 11:20, 23 Haziran 2012 (UTC)

Volkan Demirel'i İngilizce'den çevirebiliriz. Üstüne bir şeyler eklersek belki KM yapabiliriz. -- Supermæn (mesaj) 11:21, 23 Haziran 2012 (UTC)

Tamam. Belki KM yaparız. Göz kırpma -- Supermæn (mesaj) 11:27, 23 Haziran 2012 (UTC)
Ben İngilizce'den çevireceğim. -- Supermæn (mesaj) 11:29, 23 Haziran 2012 (UTC)

Ben burada yapıyorum, diyeyim. -- Supermæn (mesaj) 11:33, 23 Haziran 2012 (UTC)

Bu arada şöyle bir madde başlatmıştım, Volkan Demirel maddesindeki çalışmamız bitince o maddeyi geliştirebiliriz. -- Supermæn (mesaj) 11:41, 23 Haziran 2012 (UTC)

Demek beni beklemedin ha. FB bölümü çok uzun değil mi? Paragraflara ayırsan daha iyi olur. -- Supermæn (mesaj) 13:48, 23 Haziran 2012 (UTC)

Kendi başlattığın maddeleri buradan görebilirsin. -- Supermæn (mesaj) 14:19, 23 Haziran 2012 (UTC)

Yakında kullanıcı sayfanı da benim gibi yaparsın. -- Supermæn (mesaj) 14:41, 23 Haziran 2012 (UTC)