Kullanıcı mesaj:Turgaytr

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Turk ansiklopedici tarafından 2 yıl önce Vikiproje Özgür Yazılım'a davetlisiniz! başlığına

TL biriminin kullanılması[kaynağı değiştir]

http://ompldr.org/vZDFnYQ şu adrestede kullanıldığı gibi simge değer olarak kullanılmaktadır. TCMB yaptığı tanıtımda da bunu kullanmıştır. Bu imzasız yazı Turgaytr (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • İngilizce, Almanca ve aynı ailedeki diller için simgenin önce kullanılması doğru olabilir; ancak Türkçe okunuşa göre simgenin (birimin), değerden sonra yer alması gerekmektedir. Utku Tanrıveremesaj 21:11, 15 Mart 2012 (UTC)

Adil kullanım gerekçeleri[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Öncelikle katkılarınız için teşekkürler. Yüklediğiniz dosyaların bazılarında girdiğiniz madde isimleri ile Vikipedi'de oluşturduğunuz madde isimleri birbirlerini karşılamadığı için şunun gibi sorunlara yol açıyor. Bu nedenle şurada ve birkaç dosyada daha yaptığım değişiklikleri, sizin de kalan diğer dosyalarda gerçekleştirmeniz mümkün olur mu? Katkılarınız için tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 00:30, 25 Mart 2012 (UTC)
  • Merhabalar, Vallahi Turgay bey, uzun zamandır Heliport maddesini yazacaktım. Ancak sizin azminiz bugün kazandı ve tamamladım. Bir de Heliportlar için şablon oluşturdum. Sizde düzenlemeyi ihmal etmezsiniz sanırım. Teşekkürler kolay gelsin. --« ί.е. ℳ§₮» 21:41, 27 Mart 2012 (UTC)
  • Merhaba İngilizce wikide baktığımda heliportların havalimanı kategorisinde işlendiğini gördüm.Havaalanı mantıklı değil mi?

sonuçta hava araçları için yapılmış tesis Turgaytrmesaj 21:55, 27 Mart 2012 (UTC)

  • 2 - 3 yıl sonra o şablon ne halde olacak diye düşündüm :)). Ayrıca İngilizce Vikipedi'de Heliportlar için kategori mevcut. Kanada'daki heliportların listesi. Yani gelecekte nasıl sığacak? Şuradaki habere göre her ilçeye bir heliport tasarlanıyor. Yani çok dolacaktır diye düşünüyorum. Belki sizin de fikirleriniz vardır. Bilmek isterim.. --« ί.е. ℳ§₮» 22:07, 27 Mart 2012 (UTC)
Türkiye'deki heliportlar listesini yapmaya başladım. --« ί.е. ℳ§₮» 22:09, 27 Mart 2012 (UTC)
  • Tipi : zemin veya üst rampa vs

Kullanım: özel tüzel vs Pist boyutu : ölçüleri Denizden yüksekliği bunlarıda eklersen iyi olacak gibi Turgaytrmesaj 22:25, 27 Mart 2012 (UTC)

Türkiye'deki heliportlar listesi bir göz atmak ve devamını getirmek istersen çekinme lütfen, benden bu gecelik bu kadar :))--« ί.е. ℳ§₮» 22:34, 27 Mart 2012 (UTC)

Madde girişi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Öncelikle katkılarınız için teşekkürler. Şurada yaptığım değişikliği göz önünde bulundurabilir misiniz? İyi çalışmalar dilerim. Utku Tanrıveremesaj 03:07, 28 Mart 2012 (UTC)

Hoş geldiniz Turgaytr![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:30, 19 Aralık 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Rastgele İncelik Yıldızı
İlgin ve desteğin için teşekkürler... Sevgiler... :) Şevket Suha Tezel (mesaj) 19:33, 12 Ocak 2015 (UTC)

Yağızhanmesaj 09.21, 28 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla

Jelican9💬 19.34, 20 Mart 2021 (UTC)Yanıtla

Vikiproje Özgür Yazılım'a davetlisiniz![kaynağı değiştir]



Merhaba Turgaytr,

Vikipedi'deki Özgür yazılım ile ilgili maddeleri oluşturmayı ve geliştirmeyi amaçlayan Özgür Yazılım Vikiprojesi'ne davetlisiniz.

Vikiprojeye katılmak için katılımcılar listesine kullanıcı adınızı ekleyebilir, Özgür Kafe'de proje hakkındaki görüşlerinizi belirtebilir ve her ay düzenlenen İş birliği projelerine katılarak pek çok ödül kazanabilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
Turk ansiklopedici ☎️ 10.03, 1 Kasım 2021 (UTC)Yanıtla