Kullanıcı mesaj:The Black Rain/Arşiv 3

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ben henüz bu sayfaya kayıt oldum. Acaba bana yardım eder misiniz? --Elif-15 10:25, 15 Temmuz 2007 (UTC)

Ömer ilk yardım sayfasına iç bağlantıları koyamadım. Benim yerime sen koyar mısın . Ayrıca yaptığım yeni katkılarda bir yanlışlık var mı bakar mısın. Sonra görüşürüz . --ELİF 15:17, 23 Temmuz 2007 (UTC)

Ömer erdem vikiye kayıt oldu. İstersen benim kullanıcı sayfamda ki vikidostlarımdan kullanıcı sayfasına bakarsın. Kullanıcı adı: erdem-1998-9-yılmaz. viki hakkında hiç bir şey bilmiyor. Ama vikiye katkıda bulunmak istiyor. Yardımcı olursan iyi olur. Ben biraz yardım ettim daha da etmeyi düşünüyorum. --ELİF 18:00, 23 Temmuz 2007 (UTC)


Ödül şeysi[kaynağı değiştir]

Bende Barnstar (veya da ödül) istiyorum, illa yönetici olmamda gerekmiyor değil mi? Bana nasıl ödül alacağım hakkında yardımcı olun. --King Qwer 11:25, 3 Eylül 2007 (UTC)

Vikipedi'de ödül almak, ya da genel anlamda ödül almak, sadece istemekle olmuyor maalesef. Ödüllendirilmek için o ödülü hakeden birtakım şeyler yapmak gerekiyor. İçinde bulunulan topluluğun beğenisini kazanacak şeyler. Örneğin, Viki'de yeni maddeler yaratmak, SD devriyeliğinde bulunmak, eksik, gedik ne varsa temizlemek, işbirliği sayfalarında diğer kullancılarla ortak projelere katılmak, vb. gibi. Kısacası çok çalışmak gerek öncelikle. Ve hiç şüpheniz olmasın, bu dediklerimi yaparsanız, ödül(ler) de peşisıra gelecektir. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 11:42, 3 Eylül 2007 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Vikipedi sadece özgür lisanslı içeriğe izin vermekle birlikte bazı özel durumlarda telif hakları saklı çalışmaları adil kullanım doktrinine, yasalara ve vikipedi feslefesine göre hazırlanan adil kullanım politikası'na uyduğu sürece kabul etmektedir. Bu politikaya göre bu tür resimler olabildiğince az, zorunluluk hallerinde ve kesinlikle sadece maddelerde kullanılması gerektiğini söyler. Bu sebeple kullanıcı sayfanızdaki telif hakları saklı resimleri çıkarıyorum. Politikayı okumanızı rica ediyorum, anlaşılmayan bir yer olursa sormaktan çekinmeyin, teşekkürler.--Machiavelli' msj 00:14, 29 Eylül 2007 (UTC)

Bişey soracağım, İngilizce Wikipedia'da olduğu gibi Wikipedia Commons'tan bir ünlünün şarkısın örneğini alıp maddelerde kullanabiliyor muyuz? Kullanbiliyorsak nasıl sayfaya yerleştiriyoruz? --King Qwer 14:08, 4 Temmuz 2008 (UTC)

Yanlış anlamadıysam, commons'taki ses dosyalarına nasıl bağlantı verildiğini soruyorsunuz. Bu konuda fazla bir bilgim yok ama resim dosyalarına verildiği gibi olsa gerek. Ses sanatçılarının sayfalarında mevcut olan *.ogg dosyalarına commons'tan nasıl bağlantı verildiğine bakarak yapabilirsiniz sanırım. --M. M. ileti 19:17, 4 Temmuz 2008 (UTC)