Kullanıcı mesaj:Suunat

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldin Suunat![kaynağı değiştir]

Merhaba Suunat, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin.. --SiLveRLeaD mesaj 16:43, 11 Şubat 2014 (UTC)

--ali said (mesaj) 18:20, 23 Şubat 2014 (UTC)

Bir fincan çay da sizin için![kaynağı değiştir]

Merhaba Suunat. Aramıza hoşgeldiniz. İBP önerilerinde hastalıklar kategorisini düzenlemeyi, kırmızılıkları gidermeyi önermişsiniz. Kullanıcı sayfanıza girdiğimde doktor olduğunuzu gördüm. 2 yıl önce ilk aktif katkılarıma başladığımda ben de aynı amaca sahiptim. Belki farketmişsinizdir, tıpla ilgili konularda oldukça eksik ve kaynaksız bilgi var. Hatta bazı hastalık bilgilerinin 20 yıl önceki Aileniz için Sağlık Ansiklopedisi gibi abuk sabuk kaynaklardan yazıldığını göreceksiniz. İlk zamanlar elimden geldiğince düzeltme yaptım. Daha sonra kendimi geliştirdikçe birçok farklı konuya eğilmeye başladım. Bu süreçte bizim gibi doktor olan ve şu an aktif olmayan hizmetli Kullanıcı: Merube 89'un bana çok büyük yardımları oldu. Neyse uzattım sözün özü burada keşfedecek çok şey var. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bana her konuda mesaj atabilirsiniz. Başlangıç için Tıp projesini ve Tıp portalini inceleyebilirsiniz. Çok fazla aktif doktor vikipedistimiz yok. Burada sahne sizin. Bir de dikkat bağımlılık yapabilir:) Drgulcu 19:11, 2 Mart 2014 (UTC)

Merhaba, Drgulcu. Menenjit sayfasında kaynak gösterimi ve düzeltimi sırasında bazı hatalar yaptım. Geri dönmek istedim beceremedim. O yüzden 194.27.49.176 ip adresiyle yapılan 13.858 baytlık değişikliğe geri dönmek istiyorum. Yardım edebilirsen çok sevinirim. Sağlıcakla.--şuunat (mesaj) 15:24, 6 Mart 2014 (UTC)

Merhaba Suunat. ilgili sayfada belirttiğiniz yere kadar onay verdim. Sonraki değişikliklerinizi ise geri aldım. Sayfa şu hali ile 13.858 baytlık halinde. Buradan itibaren düzeltmelerinizi yapabilirsiniz. Kolay gelsin. Drgulcu 19:18, 6 Mart 2014 (UTC)

Merhaba Şuunat. Öncelikle menenjit sayfasının ihya etmenizden dolayı size teşekkür ediyorum. Elinize sağlık. Yalnız çokça {{<nowiki/>}} şablonu kullanmışsınız. Örneğin bakterilerin şeklinde yazmıyoruz, bakterilerin şeklinde kullanıyoruz. Sizin yaptığınız şekilde maddenin düzenleme yaparken okunurluğu bozuluyor ve ayrıca gereksiz emek harcamış oluyorsunuz. Bu yüzden {{<nowiki/>}}leri geri aldım. Viki yazım dilini çok kısa sürede çözmüşsünüz, bu anlaşılıyor. Kolay gelsin, sevgilerle.- Drgulcu 21:53, 7 Mart 2014 (UTC)

Tekrar merhaba. Çalışmanız harika bir şekilde devam ediyor gördüğüm kadarıyla. Naçizane bir şey daha hatırlatmak istiyorum. Maddede çok fazla iç bağ kullanmışsınız gördüğüm kadarıyla. Örneğin enflamasyon, antibiyotik, bakteri vb kelimeler çok fazla iç bağ ile gösterilmiş. Buna hem gerek yok hem de bu durum okunurluğu etkilemekte. Bir kez iç bağ verseniz yeter. İlgilenen okuyucu burayı tıklayıp ilgili maddeye ulaşabilir. Bu sayede diğer önemli iç bağlar bir bakışta göze çarpar ve önemi vurgulanmış olur. İyi vikiler- Drgulcu 22:08, 7 Mart 2014 (UTC)

Çok hızlı öğrendiğiniz kesin. Benim sizin şimdiki seviyenize gelmem haftalarımı almıştı. Drgulcu 22:11, 7 Mart 2014 (UTC)

Merhaba Drgulcu. Menenjit maddesini kmi ya da smi listesine ekleyebilir miyiz nasıl düşünürsün(üz) bu konu hakkında?

Merhaba Şuunat. Gerçekten elinize emeğinize sağlık. Menenjit maddesini çok iyi bir hale getirdiniz. Maddeyi SMA olan İngilizce sürümden çevirdiğinizin farkındayım ancak KMA ve SMA olması için çok fazla kırmızı bağlantısı var. SMA için buraya ve KMA için buraya bakabilirsiniz. İsterseniz aday gösterebilirsiniz ama bence kırmızıları giderip aday gösterirseniz seçilme şansı artar. Sevgilerle- Drgulcu 20:35, 13 Mart 2014 (UTC)

Invitation to Medical Translation[kaynağı değiştir]

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 6 August 2023 (UTC)