Kullanıcı mesaj:Orhan21

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Orhan21, Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldiniz!

Kolay gelsin.

--Ruzgarmesaj 18:32, 16 Eylül 2006 (UTC)

Lütfen maddelerdeki rakamları nedensiz yere, kaynak göstermeden değiştirmeyiniz. Eğer yanlış bulduğunuz bir kısım varsa {{kaynak göster}} şablonunu kullanabilirsiniz. Aksi taktirde yaptığınız hareketlerden dolayı uyarı alabilir veya engellenebilirsiniz. --Ruzgarmesaj 19:04, 16 Eylül 2006 (UTC)

Maddelere ekleriniz vandalizm tanimina girmektedir; daha once bu konuda uyarilmissiniz tekrarinda engellenmeniz soz konusu. Lutfen yardim sayfalarini gozden gecirin; sorunuz varsa bana iletebilirsiniz. Citrat 14:24, 19 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba, herseyden once "kardeşim, kaynak göster diye bir zımbırtı yapmışsınız... " gibi bir dil kullanmiyoruz Vikipedi'de. Hangi maddeyi arastirip girdiginizi bilmiyorum ancak gecmisinden girdilerinizi gormek oldukca kolay. Eger bakarsaniz degisitiren kisi ile ilgili konuyu tartisabilirsiniz. Bunun disinda son eklemeleriniz de kategoriler ve interwikileri silmissiniz; yardim sayfalarinda interwiki ve kategorileme hakkinda ek bilgi bulabilirsiniz. Ikinci olarak bir baska kaynaktan (GNU lisansi ile serbet birakilmadigi surece) Vikipedi'ye direk icerik alamiyoruz (yazi, resim); bakiniz {VP:Telif. Degistirirken cesaretli olun ancak lutfen elestileri de anlayisla karsilayin. Tesekkurler, Citrat 22:01, 23 Eylül 2006 (UTC)

biraz geç kalınmış olmakla birlikte[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. M. M. ileti 21:14, 22 Ağustos 2008 (UTC)

Kullanıcı adı-bilgi[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Kullanıcı sayfanızı veya kullanıcı mesaj sayfanızı "adını değiştir" sekmesine basarak değiştirmemeniz önemle rica olunur.

Bu işlem gerçek anlamda kullanıcı adınızı değiştirmez, sadece kullanıcı sayfanızı başka bir sayfaya yönlendirir.

Kullanıcı adınızı değiştirmek istiyorsanız bu bağlantıya gözatabilirsiniz. Sadece imzanızı değiştirmek için, sayfanın üstündeki tercihlerim sekmesini kullanabilirsiniz. Teşekkürler. --Eldarion 07:57, 4 Nisan 2009 (UTC)