Kullanıcı mesaj:Ocean

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Opera Şablonu[kaynağı değiştir]


Çalışkan Barnstarı[kaynağı değiştir]

Çalışkan Barnstarı
Vikipedi:Haftanın işbirliği madde düzenleme projesinde, madde düzenleme listesinde 2. sırada olduğu için bu ödül Vikipedi adına verilmiştir. 11 Ağustos 2006

Ocean, Vikipedi adına bu ödülü ben verdim sana, umarım proje dışında da düzenlemeye devam ederin. Çalışmaya devam --Ugur Basakmesaj 13:03, 11 Ağustos 2006 (UTC)

Ocean, Math34'u tebrik ederken senin de lafin gecti. Aslan payini sana verdiler; seni de tebrik ederim. Ikiniz neredeyse tum projenin yarisini hallettiniz. Citrat 14:31, 14 Ağustos 2006 (UTC)

Çeviriye yardimci olmak istersin diye dusundum. Istersen once ben cevireyim sonra se tekrar duzelt? --Cool CatTalk|@ 11:53, 12 Ağustos 2006 (UTC)

Merhaba,
Çeviri işini birlikte yapabiliriz, siz benim çevirdiklerimi düzeltirsiniz, ben de sizin çevirdiklerinizi elden geçiririm böylece çok daha sağlam olur? Akşama doğru müsait olacağım çeviriye bu akşam başlarım.
İyi günler...
oceanmsj 13:57, 12 Ağustos 2006 (UTC)
Tamam olur. --Cool CatTalk|@ 14:01, 12 Ağustos 2006 (UTC)


Telif sablonu[kaynağı değiştir]

Şablon:Telif uzerinde hala ugrasiliyor; sen eski bildigin gibi eklemeye devam et derim. Citrat 20:19, 12 Ağustos 2006 (UTC)

  • Merhabalar,

Ilgim yok o degisiklikle, olamaz da... bu tip seyleri gordugunuzde o an online olan herhangi bir yoneticiye bildirirsen iyi olur. Tesekkurler, iyi calismalar... - Noumenon mesajkatkılar 21:25, 20 Ağustos 2006 (UTC)

değiştirin yeri[kaynağı değiştir]

Buradaki tartışmadan da göreceğin gibi, estetikten çok teknik bir sorunu halletmek için sola çekilmesi talep edilmişti ve sorunu çözdüğü görülünce onaylandı. --Özgür 13:12, 23 Ağustos 2006 (UTC)

Merhaba,

Haftanın işbirliği projesinde birden fazla proje önerisine oy verdiğini gördüm, bilerek mi yaptın yoksa daha önce oy verdiğini görmedin mi bilmiyorum ama bir projede karar kılman daha belirleyici olacaktır. oceanmsj 09:06, 27 Ağustos 2006 (UTC)

İyi günler...

Selam Ocean, bilerek ekledim. Bunu oylama olarak gormuyorum; dolayisiyla her proje icin ayri gorus belirtiyorum. Bilmiyorum bir sakincasini gormedim. Citrat 16:34, 27 Ağustos 2006 (UTC)
Bu haftalik oldugu icin, sira ile hepsi yapilir. Acikcasi oyle ahim sahim miktadarda proje onerisi olmadigi icin pek gerek gormedim; ama 20-30 tane oneri olsaydi belki. Bence bunu proje secim olarak gorme, ben kisisel goruslerimi/elestirilerimi ekledim. Herkesin de eklemesi iyi olur diye dusunuyorum. Citrat 17:21, 27 Ağustos 2006 (UTC)
Belirli bir protokol yada duzen getirilirse seve seve uyarim. Sonucta destekliyorum genel olarak bu tur projeleri. Proje secilmesi (hata yonetimi) konusuna sahip cikarsan sevinirim. Adaylari sadece destege gore degil o gunun problemlerine dikkati cekmek icin de kullanabilir. Tesekkurler, Citrat 17:36, 27 Ağustos 2006 (UTC)

Resminizde telif sorunu[kaynağı değiştir]

Selamlar,

Yüklediğiniz resim veya resimlerin telif durumunun belirsiz olduğuna karar verilmiş ve bu doğrultuda etiketlenmiş. Söz konusu resmin adını ve adresini dosya yoğunluğundan dolayı veremiyoruz. Şu an için Kategori:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler'de bu resmi bulmanız mümkün. Resim yığını arasında kaybolmanız da olası olduğu için, tavsiyemiz şu adresteki fasiliteye kullanıcı adınızı girerek, resim sekmesinden yüklediğiniz resimleri incelemeniz, gelecekte herhangi bir yanlışlığa meydan vermemek için etiketi eksik veya yanlış olan resimlerinizi yenilenen Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasındaki etiketlerin uygun olanıyla etiketlemenizdir.

Resim size ait olan bir resimse (bu tanım bilgisayarınızda bulunan resimlerden ziyade, sizin ürettiğiniz resimleri kapsamaktadır) uygun olan kişisel etiketlerden biriyle etiketlemeniz gerekmektedir. Gelecekte "O resmi ben bizim balkondan çektiydim" tarzı açıklamalar giden resmi geri getirmeyebilir.

Resminizin durumu netleşmediği takdirde, "Vikipedi:Hızlı silme#Resim/Medya Kural-4" nedeniyle 7 gün sonunda silinecektir. Sistemin sağlıklı işleyebilmesi ve kontrol edilebilmesi açısından resim etiketini düzeltseniz de "Belirsiz" etiketini resimden çıkarmamanız rica olunur.

Bu otomatik bir mesajdır. Resimle ilgili görüşlerinizi Kategori tartışma:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler sayfasında belirtmeniz yerinde olacaktır.

Kolay gelsin!

Vito Genovese 01:43, 11 Eylül 2006 (UTC)

Belki haberiniz vardır, bir zamanlar açmış olduğum madde silinmek veya silinmemek üzere oylamada. Görüşleriniz benim için önemli olacağından lütfen oylamaya katılınız. --Bahar 15:13, 12 Eylül 2006 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Ocean,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Metro1 köprüyol batıkent.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 13:15, 6 Temmuz 2011 (UTC)


--Aguzer<>Cx||16|Kasım|2012|12:12||

İmzayla birlikte bu sayfa 7.262 bayt.

Hoş geldiniz Ocean![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 17:45, 20 Aralık 2014 (UTC)

Global account[kaynağı değiştir]

Hi Ocean! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (mesaj) 18:08, 12 Şubat 2015 (UTC)

Mustafa Kemal Anadolu Lisesi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Mustafa Kemal Anadolu Lisesi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mustafa Kemal Anadolu Lisesi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 18:33, 12 Eylül 2016 (UTC)