Kullanıcı mesaj:Nabukadnezzar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'de deneme yaptığınız için teşekkürler. Denemeniz çalıştı, ancak şu anda ya geri alındı ya da silindi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Ansiklopedimize nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.

Erhan 15:32, 13 Mart 2007 (UTC)

Bu ileti, Darius maddesine yaptığınız değişiklik nedeniyle gönderilmiştir - Erhan 15:32, 13 Mart 2007 (UTC)

Telif hakkı[kaynağı değiştir]

Telif hakları[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

Machiavelli' msj 22:09, 26 Mart 2007 (UTC)

Merhabalar yüklediğiniz birçok resim teif bilgisi hakkında bilgi verilmediği için silinmeye adaylar. Kategori:Resim telif etiketleri kısmında bulabileceğiniz etiketleri resimin sayfasına eklemelisiniz.Ancak buda rastgele olmamalı, eklediğiniz kaynaktaki telif bilgilerine ulaşıp oradaki telif durumuna göre bu etiketlerden birini seçmelisiniz.Yanlış telif girildiğinde yada Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasındaki telif açıklamalarına ters bir durum oluştuğunda gene silinmeye aday olacaklardır.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 12:03, 27 Mart 2007 (UTC)

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - İyivikiler... [ho? ni!] 22:16, 1 Ağustos 2009 (UTC)


Vikipedi sayfalarına zarar vermeyin[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Manco Capac 19:21, 20 Ağustos 2009 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba, daha önce uyarılmış olmanıza rağmen Vikipedi maddelerinde taraflı ve kaynaksız bilgi değişikliği yaptığınız için 24 saatliğine engellendiniz. Umarım geri döndüğünüzde tekrarlamazsınız. Teşekkürler, --Manco Capac 07:19, 7 Eylül 2009 (UTC)

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Vito Genovese 16:26, 14 Ekim 2009 (UTC)