Kullanıcı mesaj:Mturkel

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: ToprakM tarafından 1 yıl önce
Dur ikonu
Tehditler devam ederken veya yasal işlem çözülmeden Vikipedi'de değişiklik yapmanıza izin verilmez.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  Dr. Coalmesaj 17.16, 14 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

İtiraz[kaynağı değiştir]

Bu engelli kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve reddedilmiştir. Diğer hizmetliler de bu engeli inceleyebilir, ancak makul bir gerekçe olmaksızın kararı geçersiz kılacak bir adım atmamaları gerekir (engelleme politikasına bakınız). Engelli olduğunuz süre boyunca bu engel kaldırma inceleme notunu kaldırmayın.

Mturkel (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

Açmış olduğum konunun kaldırılması ile alakalı olarak haklı bir açıklama beklememem nedeniyle hesabım engellenmiştir. Herhangi bir yasal aksiyon almadım. Hesabımı tekrar aktif hale getirmenizi rica ederimMturkel (mesaj) 00.49, 31 Mart 2021 (UTC)Yanıtla

Ret gerekçesi:

Kullanıcı, buradaki değişikliğinde yer verdiği "Aksi halde yasal bir süreç başlatacağımı bilmenizi isterim." sözü dolayısıyla, yasal tehditleri yasaklayan politikanın ihlali gerekçesiyle engellenmiştir. Kendisinin iddia ettiği üzere "açıklama bekleme"nin engel gerekçesiyle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Her kullanıcı, ihtiyaç duyduğu her konuda bilgi veya açıklama isteyebilir; ancak bunu yaparken yasal tehditler savuramaz. Engelin kaldırılması için, bahse konu tehdidin geçersiz olduğunun çarpıtmasız ve açık biçimde beyan edilmesi gerekir. Kullanıcının bu sayfada böylesi bir beyan sunması hâlinde engel, uygun bulan herhangi bir hizmetli tarafından kaldırılabilir. Mevcut durumda engel gerekçesinin anlaşılmamış olduğu veya anlaşılmış olsa dahi kabul edilmediği dikkate alınarak itirazın reddi uygundur. Zira kullanıcının kendi deyimiyle en ufak bir "açıklama bekleme"sini dahi yasal tehditler savurarak ortaya koyması, Vikipedi'nin ve Vikipedi'deki kullanıcıların özgürlük ve güvenliklerine gölge düşürücü niteliktedir. (Seslenme için teşekkür ve bilgi: ToprakM)
Dr. Coalmesaj 15.52, 30 Nisan 2021 (UTC)Yanıtla

Başka bir engel kaldırma talebinde bulunmak istiyorsanız, lütfen talebinizin ret gerekçesinde belirtilen hususları dikkate aldığınızdan emin olun. İkna edici olmayan ya da gerçekçi olmayan engel kaldırma taleplerinde bulunursanız, bu sayfada değişiklik yapma hakkınız elinizden alınabilir.

Bu kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve kabul edilmiştir.

Mturkel (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

Merhaba, wikipedi'ye açmak istediğim içeriğin detayı ile ilgili talep ettiğim bilgiye erişemedim. Yasal süreç kullanacağımı ifade ettim. O günden bugüne kadar da bu konuda herhangi bir aksiyon almadım. Yıllardır kullandığım ve faydalandığım böylesi önemli bir kaynağa katkı sağlamak dışında bir amacım olmadı. Mesajımın tehdit gibi algılanmasından dolayı üzgünüm. Herhangi bir tehdit ya da yasal aksiyonum yoktur ve olmayacaktır. Engelimin kaldırılmasını rica ediyorum. -- Mturkel (mesaj) 13.45, 17 Temmuz 2022 (UTC)Yanıtla

Kabul gerekçesi:

Engel gerekçesinin ortadan kalkması nedeniyle engel kaldırıldı. ‒ToprakM  11.18, 19 Temmuz 2022 (UTC)Yanıtla