Kullanıcı mesaj:Miogenes

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 12 gün önce Sevgili Miogenes, yardımına ihtiyacımız var! başlığına

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

(Şablon:Hoşgeldin)
Kolay gelsin... --Zebraacıkmesaj 00:49, 23 Eylül 2015 (UTC)

Merhaba, beyaz listeye dahil olabilmem için yardımcı olur musunuz? Anladığım kadarıyla belli bir değişiklik sayısından sonra kendiliğinden oluyor ama şimdi dahil olmam hem bana hem de devriyelere kolaylık sağlar. --Miogenesmsj 20:34, 22 Eylül 2015 (UTC)

Sayın Miogenes, otomatik olan bir durum söz konusu değildir. Değişikliklerinizin olumlu devam etmesi durumunda mutlaka beyaz listeye alınırsınız. Saygılarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 20:39, 22 Eylül 2015 (UTC)

Dil bağlantıları ekleme[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ernesto Nathan Rogers sayfası için teşekkürler. Katkılarınızın devamını diliyorum. Açtığınız maddelerin diğer dillere olan bağlantılarını İngilizcede diller kısmında bulunan "Bağlantıları düzenle"ye tıklayarak açılan sayfadan Türkçeyi ekleyebilirsiniz.  McAang 14:04, 23 Eylül 2015 (UTC)

Orhan 1917 Devriyelik başvurusu[kaynağı değiştir]

Merhaba devriyelik isteğine cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Beyaz liste yeterli demişsiniz, peki bu konuda yardımcı olur musunuz? Orhan 1917 09:50, 7 Ekim 2015 (UTC)

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Selam Miogenes

Öncelikle hoş geldin. Vikipediye yalnızca 3 hafta önce kaydolmuşsun. Yeni başlayan kullanıcılar genelde hata yapar. Vikipedi hakkında bu kadar tecrübe sahibi olman beni şaşırttı. Daha önce vikipedide bir hesabın var mıydı --Zaitsév 14:51, 12 Ekim 2015 (UTC)

Evet, vardı. Kayıt olduğum epostanın şifresiyle birlikte Vikipedi hesabımın şifresini de unuttuğum için tekrar hesap açmak zorunda kaldım. Birinin kuklası olduğumu mu düşündünüz? :) --Miogenesmsj 18:31, 12 Ekim 2015 (UTC)
Daha önce de başka bir yeni kullanıcının tecrübe sahibi olmasından şüphelenerek mesaj atmıştım. Ancak cevap yazmamıştı. Sonrasında kukla olduğu anlaşıldı. Şifresini unuttuğunuz hesabı kullanıcı sayfanızda belirtirseniz yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş olursunuz. İyi çalışmalar --Zaitsév 18:54, 12 Ekim 2015 (UTC)
Öyle düşünmek çok normal zaten, ben işin şakasındayım. Kullanıcı sayfama öyle bir uyarı koyarım. --Miogenesmsj 19:13, 12 Ekim 2015 (UTC)

Selam Miogenes, Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Başlamadan önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları yeniden okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriyeye ya da hizmetli arkadaşlarımdan birine sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız okuyucuya gösterilmeden önce devriyeler tarafından incelenmeyi bekleyen değişiklikleri Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişikliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiniz. Anlamadığınız veya emin olamadığınız değişikliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanı bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler#mw-prefsection-gadgets sayfasında işinizi kolaylaştırabilecek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olmazı diyebiliriz.

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni eklenen katkıları da canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program bir değişikliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Ayrıca programda diğer çevrim içi Huggle kullanıcıları ile fikir alışverişi yapabileceğiniz bir chat penceresi de var.

Çok konuştum biliyorum. Haydin kolay gelsin. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:50, 18 Ekim 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 2. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba Miogenes,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Ansiklopedik değer taşıyan Google Play uygulamalarının eklenmesi/düzenlenmesi konulu projede 2. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Ozankra (mesaj) 13:38, 31 Ekim 2015 (UTC)

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ Yanıtla

Sevgili Miogenes, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Miogenes, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla