Kullanıcı mesaj:Mevleviyye

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Sakhalinio tarafından 3 yıl önce Hayat Nur Artıran sayfası hakkında başlığına
Veni, Vidi, Viki

Geldim, Gördüm, Vikiledim

Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Kullanıcıların katkılarıyla oluşan özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Viki'ye alışmanız için birkaç küçük ipucu:

  • Vikipedi bir ansiklopedi projesidir. Ansiklopedik olmayan içerik Vikipedi'de kullanılmaz.
  • Sayfanın üst kısmındaki "değiştir" butonunu tıklayarak istediğiniz sayfada değişiklik yapabilirsiniz.
  • Bu butonu tıkladığınızda önünüze madde içeriği gelecek. Bu içeriğe yeni bilgiler ekleyebilirsiniz.
  • Eklediğiniz bilgilerdeki belli kelimeleri [[çift köşeli parantez]] içine alarak bu isimli Vikipedi maddelerine bağlantı verebilirsiniz.
  • Belli kelimeleri '''üç tırnak''' içine alarak kalın yazı, ''iki tırnak'' içine alarak italik yazı ekleyebilirsiniz.
  • Tek sınırlamamız, Vikipedi'ye kesinlikle kopyala/yapıştır yöntemiyle bilgi eklememeniz. Diğer web sitelerinde bulunan bilgiler aksi belirtilmedikçe teliflidir. Vikipedi'de telifli içerik bulundurulmaz, Vikipedi'deki tüm bilgiler kamu malıdır.

Şimdiden iyi çalışmalar dilerim. Eğer bir sorunuz olursa burayı tıklayarak bana mesaj bırakabilir veya danışma masamıza mesaj bırakarak başka bir Vikipedist'ten cevap alabilirsiniz. Cesur olun, yazılacak daha çok madde, paylaşılacak çok bilgi var! Şimdiden iyi çalışmalar.



Kullanıcı:Khutuck


--RoboKhutuckmsj 19:20, 20 Mart 2011 (UTC)

Tâhir'ül Mevlevî[kaynağı değiştir]

Sayın Mevleviyye, Tâhir'ül Mevlevî sayfasındaki kaynaklı bilgiyi lütfen silmeyiniz! Bİlgiyi Özgeçmişteki uygun yere taşıyabilirsiniz ama lütfen komple silmeyiniz! Saygı ve Selamlarımla, İyi Vikiler Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:02, 16 Eylül 2014 (UTC)

Hayat Nur Artıran sayfası hakkında[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Hayat Nur Artıran sayfası ile ilgili kayda değerlik yönergesi eklemişsiniz. Zannedersem yeterli kaynak eklemediğim için böyle oldu. Şimdi Kaynakça kısmını zenginleştirip çeşitli eklemeler yaptım. Rica etsem inceleyebilir misiniz? Eğer yapılması gereken farklı şeyler varsa yönlendirmenizi rica ederim. Saygılarımla. Mevleviyye (mesaj) 11.51, 27 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba sayın Mevleviyye, sayfa kaynaklarla daha iyi bir hale gelmiş ve kayda değerlik etiketini kaldırdım. Fakat eklediğiniz kitap kapakları telif hakkı ihlali olduğu için sayfadan kaldırdım ve commonsta da silinmesi için işaretleyeceğim. Bu tip dosyaların bu şekilde kullanılması uygun değildir. Saygılarımla, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 17.49, 27 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla