Kullanıcı mesaj:Mehmed fatih

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Mehmed fatih![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmenizde yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Levent Abi ileti 18:52, 21 Şubat 2008 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye telif hakkı saklı veya belirsiz olan resimleri yüklemeniz mümkün değildir. O yüzden yüklediğiniz resimlere mutlaka kaynak ve telif etiketi bilgisi eklemelisiniz. Eklemediğiniz takdirde, yüklediğiniz resim bir süre sonra silinecektir. Resim yükleyebileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için Vikipedi:Özgür görüntü kaynakları sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse Vikipedi:Kamu malı görüntü kaynakları sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! Machiavelli' msj 21:31, 21 Şubat 2008 (UTC)

Çok özür dilerim ama ben epey yoruldum, artık yatmam gerek.. ve zaten fotoğrafların lisansları hakkında çok fazla bilgim yok. Bu konuda en iyi bilgi sahibi olan arkadaşımız; --> Machiavelli' 'dir. Ona sorarsanız yardımcı olur. Yine de yanıt alamazsanız, yarın gece yazabilirim. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 21:32, 22 Şubat 2008 (UTC)

İyi geceler![kaynağı değiştir]

1. Öncelikle hiçbir yazı yazmamışsınız, sadece telif ihlali içeren fotoğraflar eklemişsiniz. Sizin herhangi bir yazınızı silmedim. Bu nedenle yalan söylemekten kaçınmanızı tavsiye ederim.

2. Burada Vikipedi nezaket kuralları severek uygulanmaktadır. "Levent Efendi" şeklinde bir giriş yapmanız hiç de hoş değil. Lütfen kullandığınız üsluba dikkat edin.

3. Size ilk yazılan "Hoşgeldin" mesajında ve Vikipedi:Yardım sayfasında nasıl madde yazılacağı hakkında bilgi bulabilirsiniz. Levent Abi ileti 19:48, 27 Nisan 2008 (UTC)

4. Lütfen eklediğiniz resimlere taraflı içerikte, resmi açıklamanın dışına çıkan, gereksiz uzunlukta yazılar eklemeyiniz. Bu bir telif ihlalidir. Levent Abi ileti 20:07, 27 Nisan 2008 (UTC)


silinme kayıtlarınde sizin sildiğinizi okudm yalan söylemek bana ait bir alışkanlık deildi olamazda hem ben mümkün olduğu miktarda ve anladığım kadar telif haklarını gözettim ve gereken telif haklarınıda seçip resmleri ekledim anlamadım neden hala eklenmiyor ve taraflı yazılarım hangisinden bahsediyorsunuz bilmm ama eğer lisemiz hakkındaki yazıdan bahsediyorsanız lisemiz malesef siyonist güdümlü bir hükümet siyaseti icabı kapatıldı bunu hiçbirimiz hazmedemiyorz .

bir sualim var benim yüklediğim dosyalar yayınlanıyor mu mesela ben kendi yüklediğim dosya olan halkalı ziraat meslek lisesi yazdığım da bu dosya çıkmıyor böyle bir madde yoktur siz başlatın diyor neden böyle acaba yayınlamıyor mu yoksa şayet yayınlanmıyorsa nasıl yayınlanabilir hale getiririm

E-postanıza yanıt[kaynağı değiştir]

Merhaba; sorularınızı mesaj sayfama yazarak sorarsanız daha çabuk yanıt alabilirsiniz. Sözettiğiniz konunun tartışma sayfasını okudunuz mu? Daha önce bu konu defalarca tartışıldı. Bu arada belirtmek gerekir ki; hiçbir Vikipedi, "bulunduğu ülkenin şartlarına uymak durumunda değildir". Sadece o ülkenin diliyle yazılma özelliğini taşır o kadar. Bakınız: Vikipedi ne değildir. Bağlantısını verdiğim yazıda da görüleceği üzere "Vikipedi milli ansiklopediniz değildir." Bilginize sunulur.  Levent İleti Katkılar   19:20, 14 Temmuz 2009 (UTC)




evet bu sayfayı okudum sünnete dair bir yazı var en alt kısımda fakat ben resimlerden bahsettim

wikipedi bulunduğu bu ülkenin şartlarına zaten dilini değiştirerek uymuştur.buna mecbur olmasa idi kendi menşei olan ingilizce diliyle ortaya çıkar ve sadece belli bir kesime hitap ederdi.fakat öyle olmadı ve türkçe oldu

'wikipedia milli bir ansiklopedi değildir '

evet doğru değildir zaten dışarıdan gelmiş bir sitedir. ama kendine has bir site olması belli şahısların olması buradaki zihniyete buradaki esaslara da hürtmetsizlik yapmasına müsaade vermez bence

Ben mehmed fatih

Lütfen maddelerin içlerine yorum eklemeyiniz.[kaynağı değiştir]

Lütfen maddelerin içeriklerine yorum eklemeyiniz. Vikipedi'nin blog, forum vb. bir site değil, bir ansiklopedi olduğunu unutmadan ve özellikle tarafsız bir yaklaşımla, ansiklopedik içerikli değişiklikler yapabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. - Superyetkinileti 19:10, 9 Ekim 2010 (UTC)

Lütfen uyarıları dikkate alınız.[kaynağı değiştir]

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Superyetkinileti 22:22, 15 Ekim 2010 (UTC)


Merhaba. Vikipedi'ye katkıda bulunurken maddeleri kendi görüşümüze göre şekillendirmekten uzak durmalı, olabildiğince tarafsız davranmaya çalışmalıyız. Gönderdiğim uysrı şablonları da bu noktaları anımsatmak içindi. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya hazırım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:38, 16 Ekim 2010 (UTC)

Tarih maddeleri; doğum, ölüm ve önemli olayları gün bazında listelemek amacıyla kullanılırlar. Örneğin, 15 Ekim maddesine giderseniz o günle ilgili ayrıntılara ulaşabilirsiniz. Ayrıca, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında imzanızı kullanmanızı rica edeceğim. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:00, 16 Ekim 2010 (UTC)