Kullanıcı mesaj:Mavrikant/Arşiv/2017 Mart

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi



VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Mart 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Mavrikant/Arşiv/2017 Mart!
VikiProje Sinema bünyesinde Mart 2017 iş birliği projesi Kadın film yönetmenleri listesi'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış kadın film yönetmenlerinin 50'sinin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajları almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:52, 1 Mart 2017 (UTC)

Apolas Lermi[kaynağı değiştir]

Apolas Lermi'nin yeni albümünü dinledim. Sonrada kendisi hakkında araştırma yapmak için Vikipediye baktığımda maddesinin birkaç defa oluşturulup "Telif ihlali" yüzünden silinmiş olduğunu fark ettim. Sonrada sizi buldum. Belki siz maddenin oluşturulmasına yardım edebilirsiniz. İyi Vikiler. --Mavrikantmsj 17:23, 28 Nisan 2014 (UTC)

Merhaba. Uzun zamandır bu ortama girmiyordum. Mesajınızı yeni gördüm, kusura bakmayın. Artık vikipedi ile ilgilenmiyorum. Mesajınıza nasıl cevap verebileceğimi bile hatırlamadım. Umarım doğru yapmışımdır... İyi çalışmalar dilerim. Apolas Lermi (mesaj) 21:16, 11 Mart 2017 (UTC)

Revizyonu geri alma[kaynağı değiştir]

Neden bu revizyonu geri aldınız anlamadım. --TmѰ e12 19:02, 12 Mart 2017 (UTC)

@TmY e12 KET Bot şablonu tek bir yerde bile eksik olduğu zaman bot bozuluyor. Bu sorunu ben düzeltene kadar böyle kalması lazım. --Mavrikantmsj 19:07, 12 Mart 2017 (UTC)
Pekâlâ :) --TmѰ e12 19:09, 12 Mart 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Rusya Ulusal Marşı maddesini Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde olarak kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:09, 16 Mart 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - Rusya Ulusal Marşı[kaynağı değiştir]

16-31 Mart 2017 tarihleri arasındaki VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde Rusya Ulusal Marşı maddesini seçkin madde yapmak için çalışma devam ediyor. Bu kapsamda açılması gereken 36 maddelik listede halen eksiklikler mevcut. Katılımcılar listesine adınızı ekleyerek projeye katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:44, 22 Mart 2017 (UTC)