Kullanıcı mesaj:Kusurlu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

[EngellenmedenÖnceYazdığım][kaynağı değiştir]

@Kullanıcı:Uğurkent Gerçekten yeni bir kullanıcı olmadığımı söylemeniz çok gurur verici. Türkçeyi düzgün kullanıp nezaket kurallarına uymak tek kural sanırım. Ve evet sizi yanlış yapmakla itham ediyorum ve bunu nezaket kuralları içerisinde yapıyorum :). Ben hatalarımı kabul edebilen biriyim ancak sizin için aynısını söyleyemeyeceğim. İleride yaptığım değişikliklerin "zamanında ve doğru" bir şekilde yapılmasına rağmen düzgün bir gerekçeniz olmazsa yine şikayet ettiğimi görebilirsiniz. İyi günler derim. Bu arada beni engelleyip tartıştığım kişiyi katkıları sebebiyle engellememeniz ve kayırmanız çok adilceydi tebrik ederim.

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Kusurlu. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.