Kullanıcı mesaj:Kemal K./Arşiv-8

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu bir arşiv sayfasıdır, lütfen üzerinde değişiklik yapmayın.

VP:SMA-Eskişehirspor 2008-2009 Sezonu[kaynağı değiştir]

Merhabalar Kemal K. Bu sayfadaki yorumu olan herkese bu mesajı gönderiyorum... Bağlantısını verdiğim SMA'daki minik oylamama katılmanızı istiyorum. Detaylı bilgi için bağlantıya tıklayınız. Kolay gelsin... --Kerem 233 (Mesaj | Katkılar) 09:30, 2 Ekim 2009 (UTC)

Lost ödülleri[kaynağı değiştir]

Merhaba Kemal. Bana en mantıklı gelen şekliyle çevirdim kalan yerleri. İçine sinmeyen bir yer varsa değiştirebilirsin ya da konuşabiliriz. --yabancım 20:24, 2 Ekim 2009 (UTC)

Geç de olsa[kaynağı değiştir]

Benden de bir hoş geldin, görüşmek üzere... --Kemal K.ileti 17:33, 3 Ekim 2009 (UTC)

  • Ooo kimleri görüyorum :) Hoşbulduk efendim, görüşmek dileğiyle... --.dsm. 17:34, 3 Ekim 2009 (UTC)

Tarih bilimi[kaynağı değiştir]

Tarih bilimi maddesini teliften işaretleyecektim ama birşey çıkmadı. Bakabilir misin? --Kemal K.ileti 09:08, 6 Ekim 2009 (UTC)

Silinmiş. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 09:18, 6 Ekim 2009 (UTC)

Love is the answer[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Değiştiririm değiştirmesine de, bir konudan emin olamadım. İngilizce Wikipedia'da dilin yazım kuralları gereği "Love Is the Answer" şeklinde bir yazım söz konusu. The, of, to gibi kelimeleri küçük yazarlar zira genelde. Ancak biz Türkçe açısından baktığımızda bu tür bir kuralımız yok, hatta özel isim olduğu için tamamını büyük harfle başlatma kuralımız mevcut.

Bu bağlamda şu haliyle kalması daha mantıklı gibi geldi bana ama sen ne dersin onu da duymak isterim.

Vito Genovese 08:59, 10 Ekim 2009 (UTC)


İlk dikkatimi çeken albüm kapağı oldu zaten. Yalnız A büyük değil kapakta, baştaki L dışında tüm harfler küçük.

Onun dışında iki sayfanın geçmişlerini birleştirdim, şu an rahatlıkla taşınabilir durumda. Benimki sadece fikir danışmaydı, karşı çıktığımdan değil zaten. Gerisini sana bırakıyorum.

Kolay gelsin

Vito Genovese 09:07, 10 Ekim 2009 (UTC)


İşlem tamam!

Vito Genovese 09:14, 10 Ekim 2009 (UTC)

  • Merhaba Kemal, aslında 1. sezonunda kalan çevirileri Merube'ye havale ettim, o da çevirecek [hâlâ umutluyum ;), çevirir kesin]. 4. sezona ben de inanamıyorum hâlâ, aniden oldu her şey, pişman değilim :) Homer'ın ailesini istersen ortaklaşa çevirelim, eğer evet dersen, yarıya bölelim maddeyi ki ikimiz de aynı şeyi çevirmeyelim. Tabi çok yavaştan çevirmeyi planlıyorum, ve maddeye hemen aktarmayacağım. Lost gibi önce kağıt üzerinde çevirecem sonra bilgisayara aktaracağım çünkü ingilizcem o kadar iyi değil, doğru ve titiz bir şekilde çevirmem gerekiyor. Neyse görüşürüz. Kendine iyi bak. - Hedda Gabler 16:07, 12 Ekim 2009 (UTC)

Merhaba Kemal. İyiyim, sen nasılsın? Teşekkürler, ama dediğin gibi Mayer'ın kırmızıları vakit alacak gibi görünüyor. Yardım gelir umarım. Sana da listede kolaylıklar dilerim. --yabancım 17:51, 12 Ekim 2009 (UTC)

  • Selam Kemal, vaktin yoksa kalsın. Bölmeye gerek yok o zaman. Ben başladım yavaş yavaş çeviririm artık. Kolay gelsin. --Hedda Gabler 15:39, 14 Ekim 2009 (UTC)
  • Engellendi, teşekkürler. --yabancım 10:14, 16 Ekim 2009 (UTC)

Sayfa adı sorunu[kaynağı değiştir]

Merhaba, Geçmiş kayıtlarından anladığım kadarıyla, sayfa silme, düzenleme sayfa adı değiştirme vikipedia yetkiniz var. Türkçe vikipedia içinde bipolar bozukluk sayfasına "manik depresif delilik" sayfasından bir yönlendirme verilmiş. Ancak bipolar bozuluk ve manik depresif delilik bire bir aynı şeyler değil. Örnek verirsem, ingilizce vikipedia da bipolar disorder sayfasında manic depressive sayfasından yönlendirme var. Açıkçası yabancı kaynaklarda insanity ile eşleştirilen böyle bir sayfa yokken Türkçe bir lakap takma olarak görülebilecek yanlış isimlendirmenin düzeltilmesinin yararlı olacağını düşünüyorum. "manik depresif delilik" sayfa adı "manik depresyon" olarak değiştirilmedir. Eğer sizin isim değiştirme yetkiniz yoksa, konuyu yetkili kişilere iletirseniz sevinirim. Kolay gelsin. Gön: wikidrlist Bu imzasız yazı Wikidrlist (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

selam.

BET sayfasını çevirdiğiniz için teşekkür ederim. ve şunu sormak istiyorum: 1)Türkiye'de mi oturuyorsunuz? 2)Eğer Türkiye'de oturuyorsanız BET'yi nasıl izliyorsunuz?

gerçekten çok sevdiğim bir zenci müzik kanalı, eğer izlememin bir yolu varsa bilmek isterim

çok teşekkürler.. Bu imzasız yazı Teknomanyak93 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Vikipedi:Seçkin madde incelemesi/Türk edebiyatı[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Seçkin madde incelemesi/Türk edebiyatı sayfası için maddenin gelişimine göre değerlendirmenizi tekrar yapabilir misiniz. İyi çalışmalar. (Bu mesaj sayfada yorum yapan bütün kullanıcılara atılmıştır) --Machiavelli' msj 22:11, 18 Ekim 2009 (UTC)

Vikipedi:Seçkin madde incelemesi/Bonn[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Seçkin madde incelemesi/Bonn sayfası için maddenin gelişimine göre değerlendirmenizi tekrar yapabilir misiniz. İyi çalışmalar. (Bu mesaj sayfada yorum yapan bütün kullanıcılara atılmıştır) --Machiavelli' msj 22:15, 18 Ekim 2009 (UTC)

Vikipedi:Seçkin madde incelemesi/Tank[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Seçkin madde incelemesi/Tank sayfası için maddenin gelişimine göre değerlendirmenizi tekrar yapabilir misiniz. İyi çalışmalar. (Bu mesaj sayfada yorum yapan bütün kullanıcılara atılmıştır) --Machiavelli' msj 22:20, 18 Ekim 2009 (UTC)

Maddeyle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Tartışma sayfasındaki yorumlarına katılıyorum; ayrıca bazı teklilerin bağlantıları da açılmalı bence. Bu bütün sorunlar halledilirse madde tekrar SL için aday olarak gösterilebilir. Yine de teşekkürler ! Raning-friciz-rulcall me, I'm yours 21:07, 24 Ekim 2009 (UTC)


Bu ayki işbirliğine katılın!

Ekim 2009 ayının iş birliği; Portal:Sanat/Sanatta bugün/Arşiv sayfasındaki bütün iç bağlantıları mavileştirmek seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 1 Ekim 2009
  • Proje bitiş: 31 Aralık 2009
  • Katılırsanız sevinirim; mavilleştirilecek bir sürü kırmızı var:). Yardımlarınıza ihtiyaç var. Sevgiler-- Serhan+tr 18:29, 25 Ekim 2009 (UTC)
  • Çok sevindim, şimdiden teşekkürler:)-- Serhan+tr 18:51, 25 Ekim 2009 (UTC)

Lost ödülleri[kaynağı değiştir]

Selam Merube. Lost (1. sezon) çevirisini tamamlamışsınız, tebrik ederim. Ben de bu listenin üzerinde çalışıyorum. Ayrıca kırmızılarla ilgilenmeyi düşünür müsünüz? İyi bayramlar... --Kemal K. 19:07, 29 Ekim 2009 (UTC)

Teşekkür ederim, hayli gecikmeli olsa da nihayet bitti :). Elbette listenin kırmızılarıyla vakit buldukça ilgilenmek isterim, öneri için çok teşekkürler. İyi bayramlar, iyi vikilerMerube 89msj 19:29, 29 Ekim 2009 (UTC)

Simpsonlar + Lost[kaynağı değiştir]

Merhaba Hedda. İyisindir umarım. Epey hoşuma gitti, kısa sürede bitmiş olması. "Mizah" altbaşlığına el atmayı düşünüyorum. Hazır dört günlük tatilim varken birkaç şeyle ilgilenmek istiyorum. Göz kırpma Bu liste için de kırmızı açma işini hızlandıracağım ama bilgi kutusundaki kırmızılardan dördü, en.wiki dışında hiçbir vikide yok. Çıkarsak mı ne dersin? Teşekkürler, iyi çalışmalar... --Kemal K. 13:12, 29 Ekim 2009 (UTC)

  • Kemal çok sağ ol. Mizah bölümü çetrefilli bir başlık haberin olsun :) Diğer Vikilerde olmayan kırmızı bağlantıları çıkarabilirsin kanımca. Sorun olmaz. Bu arada sadece bir bağlantı açtım o listeyle ilgili kusura bakmazsın umarım. Pek yardımım dokunamadı :/ Görüşmek ümidiyle. Kolay gelsin. --Hedda Gabler 10:31, 30 Ekim 2009 (UTC)

Bak işte şimdi rahatladım Ne vandalmış--***Osmanlı98***İyi vikilemeler***| 11:41, 31 Ekim 2009 (UTC)

  • Merhaba Kemal. Nasıl gidiyor hayat? Uzun zamandır konuşmadığımızı fark ettim demin. Umarım iyisindir. Kendine iyi bak. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 15:23, 31 Ekim 2009 (UTC)

Bu sayfadan AÇILMASI DÜŞÜNÜLEN PORTALLARIMIZA OY VEREBİLİRSİNİZ --***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 15:33, 31 Ekim 2009 (UTC)

Tamam bütün mesaj sayfalarının içeriğini Bu sayfadan portallarımıza oy verebilirmisiniz diyeceğim--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 15:47, 31 Ekim 2009 (UTC)

Şey ben bu oy avcılığı meselesini bilmiyodum,özür dilerim bi daha yapmam--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 15:50, 31 Ekim 2009 (UTC)

  • Anlıyorum, iyi etmişsin. Keşke sınav mınav olmasa da düz okula gitsek öylece. Ama hep öğrenci ütopyaları işte. Bize kalsa daha neler isteyeceğiz ama. Ha bu arada imzanda Kemal ve K.'yı ayırman çok iyi olmuş. Ara sıra değişiklik yapmak iyidir. Ben de mi değişiklik yapsam imzamda acaba? Evet iyi fikir ya. Kendine iyi bak görüşürüz. Bana kalsa sabahlara kadar dilim çalışır da tutuyorum işte. --♪♫Berkay0652|ileti 16:31, 31 Ekim 2009 (UTC)

SLA olmuş bile, ellerinize sağlık. Hiçbir şey yapamadım, kusura bakmayın. Hiç açılması gereken madde kalmış mıydı, bari bir iki tane açmış olayım :). Bu arada dipnotlarda bir sorun var galiba, üstüne basınca hiçbir yere gitmiyorlar. Nasıl bir çare bulunabilir? <references group="dn" /> kodunu mu kullansak acaba, sorun çözülür mü? --Merube 89msj 00:22, 1 Kasım 2009 (UTC)

Merhaba öncelikle, hiç sorun değil. Size mesaj yazdıktan sonra ertesi gün hızlanıp tüm kırmızıları açtım, yani ben size fırsat vermedim aslında. Ben rastgele birkaç kaynağa tıkladım, site açıldı. Hangi kaynaklarda sorun var? Numara verebilirseniz ona göre bakalım. Teşekkürler, iyi çalışmalar... --Kemal K. 09:52, 1 Kasım 2009 (UTC)
Elinize sağlık, bir başka çalışmada yardımcı olabilmek dileğiyle. Kaynaklarda değil dipnotlarda sorun var. Mesela 4 noluda. Ancak dediğim gibi kaynak değil dipnot. Örnek şu; "2006 Screen Actors Guild Ödülleri | Drama Dizilerinde En İyi Ansambl Performansı[91] | [4] | Kazandı satırında 4 nolu dipnot çalışmıyor. Aslında hemen altındaki Drama Dizilerinde En İyi Ansambl Performansı": Adewale Akinnuoye-Agbaje, Naveen Andrews, Emilie de Ravin, Matthew Fox, Jorge Garcia, Maggie Grace, Josh Holloway, Malcolm David Kelley, Daniel Dae Kim, Yunjin Kim, Evangeline Lilly, Dominic Monaghan, Terry O'Quinn, Harold Perrineau, Michelle Rodriguez, Ian Somerhalder ve Cynthia Watros.[91] satırına gitmesi lazım. 4 tane dipnot var toplamda, diğerlerinde de aynı sorun var. Diğer 3 dipnotun hepsi "Writers Guild of America Ödülleri" başlığı altında. Buna ne çare?--Merube 89msj 17:33, 1 Kasım 2009 (UTC)
Açıklama için teşekkürler. Şimdi anladım. Biraz kurcaladım ama olmadı. Kime danışsak, siz söyleyin. --Kemal K. 17:42, 1 Kasım 2009 (UTC)
<references group="dn" /> kodunu (Olympia (tablo) maddesindeki gibi) kullanırsak dipnotlardaki sorun çözülür, ancak o zaman en altta yer almaları gerekir. Ne yapalım? Vito, Superyetkin, Homonihilis veya Yabancı'ya sorabiliriz. Ne yapsak?Merube 89msj 17:53, 1 Kasım 2009 (UTC)
Peki <references group="dn" /> kodu kullanılsın mı yoksa, şimdiki düzendeki şablon üzerinden mi gidilsin?--Merube 89msj 18:25, 1 Kasım 2009 (UTC)
Ho'ya sordum. İnş. çözebilir. İyi vikiler -Merube 89msj 19:01, 1 Kasım 2009 (UTC)
Ho usta düzeltti sorunu. Haber vermek istedim, iyi vikiler. --Merube 89msj 20:35, 1 Kasım 2009 (UTC)

Simpsonlar - Mizah[kaynağı değiştir]

Bölümü ekledim. Çeviride umarım hata yoktur. Bu arada, sloganları ("excellent, eat my short" gibi) Türkçe'ye çevirmedim. Sana uygun gelirse çevirebilirsin. İyi çalışmalar... --Kemal K. 16:34, 31 Ekim 2009 (UTC)

  • Çeviri için sağ ol Kemal. Ben diğer kısımları eklerken mizahı da kontrol ederim bi' ara. Kolay gelsin. --Hedda Gabler 11:20, 2 Kasım 2009 (UTC)

Vikiproje:Eurovision[kaynağı değiştir]

  • Selam. Acaba Eurovision projesi hakkında ne düşünmektesiniz. Böyle proje açılabilir mi?--FinlandiyalıИлети 21:12, 6 Kasım 2009 (UTC)
  • Kemal, yardımın gerek, 40'a yakın madde açtım ama bitmek bilmiyor. Bir-iki olmazsa üç-dört madde açıversen hani diyorum işin yoksa :) --Hedda Gabler 14:54, 15 Kasım 2009 (UTC)

--Merhaba Kemal K./Arşiv-8! Arşiv şablonunu geliştirme takımına katılmak isterseniz buraya adınızı ekleyip, buradan geliştirmeye başlayabilir veya şablonu kullanabilirsiniz. Teşekkürler. ----GôkTR001

Haberin var mı? Şuraya bakabilirsen sevinirim. --Kemal K. 18:58, 29 Kasım 2009 (UTC)

  • 1000 madde, vay bee!! Benden sana gelsin : Gökçe'den "Vay Be Ben Neymişim" :) Tebrikler, "oraya" birazdan bakarım. --Hedda Gabler 19:04, 29 Kasım 2009 (UTC)
  • Lisa'yı çok istiyorum ve Marge da olabilir ama iş sezonları açmada. Bakalım artık. --Hedda Gabler 19:23, 29 Kasım 2009 (UTC)

Seçkin liste[kaynağı değiştir]

Selamlar Kemal K., {{SL}} olması için önerdiğiniz Lost dizisinin kazandığı ve aday gösterildiği ödüller listesi maddesi Vikipedi topluluğunca SL olmaya layık görülmüştür.

Saygılar, iyi çalışmalar.--İnfoCan 21:08, 30 Kasım 2009 (UTC)

Selamlar Kemal K., {{SL}} olması için önerdiğiniz Timbaland'in ödülleri ve adaylıkları listesi maddesi Vikipedi topluluğunca SL olmaya layık görülmüştür.

Saygılar, iyi çalışmalar.--İnfoCan 21:10, 30 Kasım 2009 (UTC)

Merhabalar Kemal K. Simpsonlar maddesinin kırmızılarının giderilmesini bekliyordum. 2 madde açtığınızı gördüm. Zaten az kırmızı kalmış. Birlikte bitirebiliriz. Ne dersiniz? --Dolphin 18:43, 12 Aralık 2009 (UTC)

  • Ben bugün Otto Mann ve Rainier Wolfcastle maddelerini açacağım ve bırakacağım. Diğer kalan 3 maddeyi siz açabilir misiniz? --Dolphin 15:24, 13 Aralık 2009 (UTC)
Sayfalar silindi. Kolay gelsin. --Eldarion 15:57, 31 Aralık 2009 (UTC)